Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] awp.

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym, że gdy stoję w miejscu obojętnie ile, to po włączeniu zooma i po wykonaniu kilku strzałów, losowe pociski nie trafiają w czerwoną kropkę. Niektóre pociski strzelają trochę wyżej. Dzięki temu strzelając w korpus, kula leci nad graczem. Co mam zrobić ? To nie wina interpu czy sprzętu od razu mówię tak dla ułatwienia -.- . Jeżeli chcesz coś napisać, a nic to nie wniesie do tematu, to po prostu nie pisz.

Opublikowano

Tak to jest z awp. Musisz stać w miejscu. Zero ruchu. Czasami są też bugi, że widzisz jakby kula trafiała 1mln km obok, ale jednak go trafisz.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ale Ty nie rozumiesz -.- Gram w cs 7 lat z przerwami więc wiem jak powinno być. Stoisz w miejscu i zawsze trafisz -.- Ostatnio coś się zjeba***, że nie działa jak powinno... I jak mówisz, że bug txt. ale nie zabijam mimo dokładnego nacelowania. Więc proszę o pomoc w naprawie, a nie pisania tego typu wypowiedzi.

Opublikowano

Na pewno z pingiem jest wszystko ok ?

Sprawdź, wpisz w konsoli net_graph 3 i zobacz jaki jest ping.

I czy na wszystkich serwerach tak masz.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...