Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Konfy na kubiki

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup ageisa bo golcem z takim wypo nie ubijesz ;x chyba że z x4 :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Jak nie masz aegisa to nie masz się co pakować na kubiki tymbardziej z ammo cieńszym niż x3 bo poporstu będzie to nieopłacalne.

Pakuj w aegisa a potem o kubikach mowa :)

Opublikowano

Z formacją diamentu (czy jak to tam poprawnie się nazywa) dał byś radę golcem z lepszego ammo, ale po co tracić amunicje. Lepiej zainwestować w aegisa + tą formacje. Jak masz to + kamikadze na 3 poziomie, premium to żałował nie będziesz.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mam Aegisa :) tylko proszę o konfy

No to bierz takie konfigi:

Full osłony na statku [obie konfy]

Full lasery w drony [obie konfy]

+ podkręć się złotkiem.

Jak Ci nie będzie szło to możesz ze 3 osłonki do dronów wsadzić ale wątpie abyś nie dał rady.

Opublikowano

Pffff

konf 1. 0 laserów na statku full napędów na statku 0 osłon/laserów w dronach + havoc/hercules jak kto woli dodatki też wedle uznania PET z mechanizmem lokalizacji wrogów

konf 2. 0 laserów na statku full napędów na statku 0 osłon/laserów w dronach + havoc dodatki wedle uznania PET z mechanizmem zbieracz :)

Kubiki padają jak ta lala :)

A tak na serio :

Testuj ... napewno sobie dobierzesz takie konfigi które będą Ci pasować

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

siema mam takiego samo wypo jak kolega ^^ i zamierzam dziś w nocy troche kubiki pomęczyć ile mozna tak zarobić przez całą noc i czy da rade z x1 (na złotku) i kamikadze ubic ?

killalllogo.jpg

Opublikowano

Golcem z takim wypo rombem kami i premką dasz radę kubika z x2 i trochę sabu na 2 czołgach

co do aegisa to ja na podwójnych boosterach na umiejętności 0lf4 z x1 na sepromie ubijałem na 1 konfie jak dużo syfu siadło to musiałem na 2

PL2 VRU

Opublikowano

citadel na kubiki jest do dupy

za mało bije jest droższy niż aegis a zanim ubijesz kubika z x1 to dodasz sobie więcej hp umiejkami niż łącznie ma aegis

jak dla mnie citadel jest dobry tylko jak masz full lf4 lub jak ci sepromu braknie a masz z kimś solo czy coś takiego bo wtedy i tak mało bijesz a ilością hp nadrabiasz

PL2 VRU

Opublikowano

umiejętnościami?

w trakcie bicia kubika dodasz sobie tyle hp i osłon że duża ilość hp i osłon na czołgu w citadelu nic ci nieda bo kalkulując standardowe hp i osłony + umiejętności aegisa to wyjdzie dużo więcej niż ma ich citadel no i aegis ma te 3 laserki więcej

PL2 VRU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...