Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotpay czy PayPal ?

Aryan™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo. Mam pytanie, chcę założyć serwer minecrafta ale nie wiem czy na Dotpay'u albo PayPal'u można wpłacic NP. sms z zagranicy i potem ta kase którą bym wpłacił smsem by sie przelała na serwer ? a dokładnie to chodzi o to że mieszkam za granicą i nie mam tu jak zapłacic a chcę zrobić serwer ;) Karty kredytowej nie mam więc wiecie ^^ Czy jest możliwosc wysłania sms np za. 10 Euro i przelania go na polskie pieniądze na dotpay albo paypal ?

Wiem dziwnie to napisałem xD Sam nie wiedziałem jak to napisac :P Myslę że zrozumiecie

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Lepiej zrób za pomocą PSC przelew. Bo jak kupisz w złotówkach to i tak Ci zamieni na euro. np. na Steam jeśli kupisz PSC i doładujesz konto to tyle ile masz złotych polskich to Ci zamieni na tyle ile wejdzie za to euro :)

D666a

84496032827399209561.jpg

Opublikowano

PSC to PaySafeCard, zapewne znajdziesz taką ofertę w jakimś mniejszym sklepie typu Żabka (w polsce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...