Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Losowanie gracy 5v5 Summoner Rift

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w sezonie drugim miałem srebro także mam tą srebrną ramkę podczas ładowania postaci i pytanie moje jest takie: Od czego zależy,że losuje mi graczy ze srebrem lub w ogóle nie maja tego a chciałbym np żeby losowało mi graczy ze złotem od czego to zależy co trzeba zrobić,aby tak losowało ?

A i sorry ale zgubiłem "z" w temacie. ;]

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Na normalach 5v5 nie da się ustawić określonego losowania, jeżeli znajdzie sie ktoś ze złotem to przypadek albo podobna ilość wygranych 5v5 jego i Twoich.

Na rankedach dobieranie teamu opiera się na ilości ELO danego gracza.

Jeżeli wyjdziesz na 1450 ELO to prawdopodobnie w każdej grze bedzie ktoś ze zlotem.

Steam: Skellington

Opublikowano

Właśnie że nie, teraz nie wiadomo, kto na jakim elo jest. Dużo ludzi spadło/ostro wybiło się na elobooście. Ostatnio na granicach 1400 spotkałem gościa z platyną. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale nie oszukujmy sie,na 2000elo nie spotkamy zlota/srebra co najwyzej rzadkoscia jest platyna,glownie diament.

To samo na 1000elo albo sreberka albo wgl,az tak ludzie sie nie pozmieniali:D.Tylko zamieszanie jest na elo 1300-1500 gdzie srebro/brak/zloto a nawet platyna to chleb powszechni

sstwc.jpg

Opublikowano

ostatnio gram z kumplem rankeda na około 1300 elo (ja mam 1367 a on 1259) i patrze , gość w platynie :D nie wiem co on tu robił...

Albo zdarza mi sie że u mnie wszyscy mają srebro a tam nikt (i to często)

Jeżeli chodzi Ci o ramki. To ramki przeciwnej drużyny nie wyświetlają się.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

ostatnio gram z kumplem rankeda na około 1300 elo (ja mam 1367 a on 1259) i patrze , gość w platynie :D nie wiem co on tu robił...

Ramki byly za top raiting, duzo osb po wbiciu swojego kolorku trollowalo nie majac pojecia ze reset jest od aktualnego elo.

Mogl wbic platyne, spasc dosc nisko przez trollowanie, reset obnizyl go jeszcze bardziej i teraz albo malo gra ale nie moze wyjsc.

Opublikowano

Nie widzimy ramki ELO przeciwników więc nie masz się co dziwić.Dodałeś że często nie mają ramek ... jeśli wgl. widziałeś ramki przeciwnego teamu to zmień dealera ziom =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...