Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dghb Public D3D

Manti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siduchh: Jesteś po prostu nie ogarnięty i nie umiesz odpalić hacka innym sposobem tak, aby działał poprawnie!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

WINOS:Próbowałem wszystkich sposobów uruchamiania hacka,instalowałem wszystko co było napisane na forum a się dzieje to samo.Więc nie mów,że jestem nie ogarnięty :)

Opublikowano
Próbowałem wszystkich sposobów uruchamiania hacka

• Jeżeli masz Vistę, to odpal ze zgodnością XP lub Administracji.
  • Zainstaluj XP i nie będziesz miał tylu problemów, co z Vistą!

@ Jeżeli każdemu użytkownikowi działa, to dlaczego tobie nie?

Masz coś z kichane z tym systemem...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Wiesz to samo myślałem,że coś mam popieprzone w systemie.Z Vistą zawsze miałem problemy i nie tylko z WR.Ze zgodnościa też każdą możliwą próbowałem z adminem jak i bez i ciągle to samo.Pozostaje jeszcze,tak jak pisałeś zainstalowanie XP i chyba spróbuje tak zrobić.Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

Opublikowano

a ja mam windows 7 ultimate (wersja trialowa) i zainstalowany netframework 4.0 i mi też nie chce działać... : /

co poradzić? jakieś propozycje?

P.S. tak nawiasem mówiąc to na 7 żaden hack mie nie chce działać... :(

Opublikowano

zafiriusz:

tak nawiasem mówiąc to na 7 żaden hack mie nie chce działać.

Od czego tu zacząć? Może od tego, abyś zainstalował XP +SP3 i inne śmieci (aktu nie potrzebne...pirat starczy) ... NEt.Framework 3.5, DirectX, stery do karty i Hacki hulają, jeżeli dobrze odpalisz. WarRock.exe > 2x OK > Injector i grasz!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Dziwne. Hack mi normalnie działał, a teraz gdy mi się ładuje warrock to mi się wyłańcza z warrockiem <_<

4198192554a239e6e544ec.gif
Opublikowano

Dziwne. Hack mi normalnie działał, a teraz gdy mi się ładuje warrock to mi się wyłańcza z warrockiem <_<

Pewnie jakiś update był - bo HS mi się wolniej ładował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...