Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchantowanie itemów

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wraz z kilkoma kumplami zaczeliśmy grać na multi na jakimś factions.

Nie graliśmy od 1.6 beta i niezbyt ogarniamy.

Moje pytanie brzmi. Czy można jakoś przetłumaczyć te znaczki na angielski/polski ,żebym wiedział co enchantuje?

Na moim servie trochę trudno o lvl ,więc stracenie 30 lvl na zmore stawonogów V ,albo ochrona przed wybuchami IV niezbyt mi pasuje.

Jeżeli nie da się tego rpzetłumaczyć ,to może wiecie chociaż jakie znaczki ma:

Protection III/IV

Sharpenss III/IV

Fire Aspect II

Fire Prot. III/IV

Thorns(czy jakoś tak-ciernie) II

??/

Dodam jeszcze ,że enchantuje booki.

Za pomoc daje limit like!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Gość piotrex43
Opublikowano

Niestety nie ma sposobu przetłumaczenia na serwerach mp ja mam tylko jeden tip . Wybieraj krótkie enchany nie zawierające znaków pow.jednej linijki oraz nie za krótkie czypli pow pół linijki . Zawsze jak tak wybieram mam super enchant . I teraz tak bo zaraz zacznie się spam . NIE MA METODY NA POZNAWANIE ENCHNATÓW NA MP . Sam szukałem i na angielskich stronach i na polskich niech nikt mi więc głupoty nie palnie ...

Opublikowano

Jest specjalna tablica ze znakami tych literek które się tam pojawiają, poszukaj. Mi to pomogło bo rzeczywiście można się rozczytać. :)

D666a

84496032827399209561.jpg

Opublikowano

To nie jest Standard Galactic Alphabet? Wystarczy wpisać w google i na pierwszej stronce masz ładnie rozpisane :) Niestety moda tłumaczącego za nas nie ma (a przynajmniej nie słyszałem o takim) więc literka po literce trzeba tłumaczyć :(

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Tu masz wszystko: http://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie

Ale niestety przetłumaczenie tego ci nic nie da to jest dobierane w 100% losowo i nie ma żadnego znaczenia. Niestety

A jeśli chodzi o PD to jest dobra metada z początku trzeba się natrudzić, ale ja wcale nie żałuje 30 lvl w 5 min. Trzeba mieć tylko dostęp do kresu link:http://www.youtube.com/watch?v=7AUytsNG59k

Pisze że to jest fabryka pereł ale jest też tryb PD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...