Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czemu mam 30-15 fps

dziki12360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czemu w lolu jak gram mam 30 - 15 fps i mam wszystko na najniższych ustawieniach

procesor : intel? pentium? dual CPU E2160 @ 1.80Ghz - to jest 2 dwurdzeniowy procesor

pamieć ram : 2GB

karta graficzna: ASUS EAH5550 Series

Opublikowano

moze komp Ci sie przegrzewa albo w ustawieniach masz ustawione na tyle fpsow, w grze zobacz w opcjach

Opublikowano

w grze mam ustawione 60 fps ale nie daje tego komp sie nie przegrzewa sie

2,80ghz to trochę mało jak na lol'a, zmniejsz detale grafiki.

3,60ghz wychodzi

Opublikowano

@up uwierz mi tak samo ma mój kolega

za słaby procek i karta ;). Daj wszystko na niskie i ustaw FPS stabilne ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Dziwne,mam o wiele gorszy procek i mam 25-35fps przy ktorych mi sie dobrze gra.Moze powylaczaj gg/skype/przegladarke etc. ktore duzo zabieraja ramu,to moze byc przyczyna.

sstwc.jpg

Opublikowano

Z takim komputerem to dziwne, że w ogóle ci chodzi na tych 15fps <lol>

Karta graficzna za przeproszeniem z dupy. Jak masz trochę kasy to kup sobie nowego kompa albo podaj budżet to ja ci coś złoże lub zmodernizujemy tego, żeby nie było problemów xD

500 POST@@@

Opublikowano

Możesz mieć zaśmieconego komp'a, sam tak miałem/ czasami mam że za mało miejsca mam na dyskach i czasami mi fps'y w lolu spadają nawet do 20.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wyczyść kompa przedewszystkim.

2,80ghz to trochę mało jak na lol'a, zmniejsz detale grafiki.

@bot

Meh, faktycznie, nie wiem czemu przeczytałem 1,4 o.O

NIE SUMUJE SIĘ GHZ PROCESORA. TAK JAK Z PAMIĘCIĄ GRAFIKI TO JEST NAJMNIEJ WAŻNE PSEUDO ZNAWCY DO CHUJA

Opublikowano

Słabe parametry. Zależy jaką masz grafike ustawioną w LoLu. Spróbuj dać na najmniejsze i jak masz lapka to się nie dziw że masz problemy z FPSami. Ogólnie polecam zakup nowego komputera bo z tym sprzętem cudów nie zrobisz.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Dobra masz link :

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

Rób wszystko jak on ;) . !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Procek Intel-a mówi za siebie...Miałam podobnego PC tyle że 4gb ram zamiast 2 i tak było 15 do 30 fps.

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...