Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam premium silver i chciałem wejsc na serwer Zeus a premke mam odpaloną na postci na serwerze RedSea o gdy wcisnołem conect to wyskoczył mi auto login ?? co to jest czy moze joymax tak zrobił bo z 2 miwsiące temu tego nie było ! Może wy mi coś o tym powiecie ??

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli premka kończy ci się za 24h/48h to się tak robi czasami, nie mam pojęcia dlaczego.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak, jesli odpalisz premke na zeus to mozes wbic tylko na zeus i na zaden inny serw :D po prostu musisz kupic premke na redsea zeby wbic na redsea xD

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Tak, jesli odpalisz premke na zeus to mozes wbic tylko na zeus i na zaden inny serw :D po prostu musisz kupic premke na redsea zeby wbic na redsea xD

Mam premke na Red Sea ale z 2 miechy temu jak miałem konto z premką to na wszystkie serwery wchodziłem bez problemu ;/

Admin Cienia
Opublikowano

Teraz to doczytałem i odpalisz tylko tą postać gdzie masz chara, na inne się musisz normalnie logować.

Opublikowano

No, widze ze joymax coraz bardziej kombinuje by coraz wiecej silkow miec... Wogole nie rozumiem czemu nie mozna takich rzeczy na stallach kupywac jak np na Koreanskiej wersji ;] Sory za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac skomentowac tego ...

Btw dziwny jest ten nowy wyglad mpcforum ;]

Smoke Weed

Opublikowano

No, widze ze joymax coraz bardziej kombinuje by coraz wiecej silkow miec... Wogole nie rozumiem czemu nie mozna takich rzeczy na stallach kupywac jak np na Koreanskiej wersji ;] Sory za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac skomentowac tego ...

Btw dziwny jest ten nowy wyglad mpcforum  ;]

Bo ludzie by nie kupowali silków tylko golda by kupować na stallu a ci co i tak wydają pełno silków na globy, srodku transportu bo mają ich za dużo, sprzedawali avatary i inne bajery na stallu :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Oni chcą nabijać sobie kasę : P To normalne jak na firmę ^^ Premkę kupują goście , którzy mają hlvl bądź mało czasu na grę . Osobiście uważam , że Ci co kupują a grają 24/7 to dziwolągi (lepiej ticket exp/sp) .

@topic

Też zajrzałem i możesz tylko na postaci na której kupiłeś premkę xDD Tak więc jak masz kilka postaci to premka nie ma sensu ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

lol bez sensu jest mieć pare postaci na 1 acc i to jeszcze na różnych serverach :P. Nie wiem jak ty 2 miech temu tak się logowałeś jak ja pół roku temu kupiłem premke to działała tylko na 1 server.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Mam premke na Red Sea ale z 2 miechy temu jak miałem konto z premką to na wszystkie serwery wchodziłem bez problemu ;/

To dziwne bo ja rok temu moglem wbic tylko na 1 serw z premka :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

To dziwne bo ja rok temu moglem wbic tylko na 1 serw z premka :P

Bo to ściema. Jedna premka - jeden serwer.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Kilka osób opisało już dlaczego, teraz tylko powtarzają się odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...