Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki komputer będzie dobry?

-Shogun-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem całkiem, jednakowoż ja bym zrzekł się windowsa (spiracić można) na rzecz lepszej karty graficznej, mianowicie radeona 7850 w wersji 2gb.

@edit

No chyba, że rzeczywiście stawiasz na oryginalność lub nie chcesz się bawić z piracką wersją.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Co wy kuhwa z tym piraceniem? Chcę mieć legalnie wszystko...

A z tą lepszą grafiką to ile by kosztował?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Zróbicie z tego jeszcze tańszy komp czy już nie da rady?

Pomożecie mi się jakoś przełamać boję się zakupów przez internet, że dowiozą kompa i coś będzie nie tak nie wiem co robić?:/

Dobra chcę laptopa jednak, jakiego polecacie???

Opublikowano

Już ci polecałem tego. To dobry laptop, jak na tą cenę jednak tamten komputer jest o wiele lepszy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobra jednak wole PC...

Procesor AMD Phenom II X4 Quad Core 965 Black Edition 3.4GHz (HDZ965FBGMBOX) BOX
Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM (WD5000AAKX) OEM
Płyta główna Gigabyte GA-970A-UD3,DualDDR3-1866, SATA3, RAID, GBLAN, ATX (GA-970A-UD3)
Zasilacz Thermaltake ATX SMART 530W 120mm 80+ APFC ( SP-530PCWEU )
Obudowa SilentiumPC Brutus 430 Pure Black USB3.0 ATX/SSD ready/120+120mm bez zasilacza (BT-430)
Asus Drive DVD -/+RW, E-Green 24x (Black Panel), SATA, BULK (DRW-24B5ST/BLK/B/AS)
Karta graficzna Asus Radeon HD7770 1024MB DDR5/128b D/H PCI-E (HD7770-1GD5)
Chłodzenie CPU SilentiumPC Spartan Pro (HE924)
Pamięć serwerowa Crucial BLS2CP4G3D1339DS1S00CEU
Microsoft Windows 8 64bit PL

W zwykłym komputerowym ile zawołają za takiego kompa?

Opublikowano

Dobra jednak wole PC...

Procesor AMD Phenom II X4 Quad Core 965 Black Edition 3.4GHz (HDZ965FBGMBOX) BOX
Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM (WD5000AAKX) OEM
Płyta główna Gigabyte GA-970A-UD3,DualDDR3-1866, SATA3, RAID, GBLAN, ATX (GA-970A-UD3)
Zasilacz Thermaltake ATX SMART 530W 120mm 80+ APFC ( SP-530PCWEU )
Obudowa SilentiumPC Brutus 430 Pure Black USB3.0 ATX/SSD ready/120+120mm bez zasilacza (BT-430)
Asus Drive DVD -/+RW, E-Green 24x (Black Panel), SATA, BULK (DRW-24B5ST/BLK/B/AS)
Karta graficzna Asus Radeon HD7770 1024MB DDR5/128b D/H PCI-E (HD7770-1GD5)
Chłodzenie CPU SilentiumPC Spartan Pro (HE924)
Pamięć serwerowa Crucial BLS2CP4G3D1339DS1S00CEU
Microsoft Windows 8 64bit PL

W zwykłym komputerowym ile zawołają za takiego kompa?

Mam podobny PC, tylko z lepszą grafiką + droższą i dałem za niego 2.4. U ciebie nie powinno być więcej. Oczywiście mówię bez windowsa.

9368_gold.png

Opublikowano

A teraz takie generalne pytanie - czy przewidujesz O/C ? Z takim budżetem bez O/C Intel, z O/C ( nawet mocnym) AMD.

Ten co podałeś do O/C

Intel bez potencjału podkręcania - i5 3450 + 7770, można wywalić nagrywarkę i chłodzenie, mimo, że to IB, to powinien wytrzymać na boxie.

Opublikowano

Czyli karta graficzna jest zła? :c

Jeżeli zamierzasz grać w full HD, to tak.

Nie bierz windowsa tylko 3 stówy stracisz weź od kumpla płytę i sobie zainstalujesz spokojnie jest tysiące aktywatorów więc nikt się nie dowie, że masz pirata, a za te 300zł kupisz o wiele lepszą GPU

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To ma być komp do internetu, gier typu CS, MINECRAFT, LoL, GTA 4, GTA SA.

Do przeglądania multimedi i oglądania filmów/

Jeżeli zamierzasz grać w full HD, to tak.

Nie bierz windowsa tylko 3 stówy stracisz weź od kumpla płytę i sobie zainstalujesz spokojnie jest tysiące aktywatorów więc nikt się nie dowie, że masz pirata, a za te 300zł kupisz o wiele lepszą GPU

KUHWA NIE CHCE PIRATA

Opublikowano

KUHWA NIE CHCE PIRATA

To przygotuj się na zdecydowanie słabszą grafikę -.-

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

KUHWA NIE CHCE PIRATA

Jak zamierzasz w takie coś grać, to zmieścisz się nawet w 1200zł ....

Skoro O/C nie przewidujesz (tak zrozumiałem), to

I5 3450

Sapphire Radeon 7850

GoodRam 1333mhz 4GB

WD Caviar Blue 500GB

Brutus 410

MSI B75A-G43

Thermaltake Smart 530w

I WYWAL TEGO WINDOWSA ! Pobierz 8 z legalnej strony/wersję beta 7 i problem z głowy. Ja od początku komputera w domu siedzę na aktywatorach.

Wymagające gry 965BE + 7850 i O/C 3.8+, reszta taka, jak podałeś.

Opublikowano

I WYWAL TEGO WINDOWSA ! Pobierz 8 z legalnej strony/wersję beta 7 i problem z głowy. Ja od początku komputera w domu siedzę na aktywatorach.

Nie wytłumaczysz tego dziecku....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pierdolenie dzieckiem to jesteś ty - nie rozumiesz że chce mieć legalny system a nie taki jak ty złodzieju?

Opublikowano

Nie nielegalny, TYLKO DARMOWY ! Ze strony Microsoft/dobreprogramy/instalki czy gdziekolwiek indziej !

Jedyne, za co płacisz to Polski język wgrany na płytkę (można dograć) i numer kompilacji, za to wszystko 350zł ? Za dużo według mnie.

Opublikowano

Pierdolenie dzieckiem to jesteś ty - nie rozumiesz że chce mieć legalny system a nie taki jak ty złodzieju?

Nie, nie rozumiem, a dzieckiem możesz nazywać swoich kolegów ;)

Pomożecie mi się jakoś przełamać boję się zakupów przez internet, że dowiozą kompa i coś będzie nie tak nie wiem co robić?:/

Po tym poście można, a nawet trzeba stwierdzić, że jesteś dzieckiem więc nie kłóć się już tylko posłuchaj naszych rad, bo w końcu po to napisałeś ten temat.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, nie rozumiem, a dzieckiem możesz nazywać swoich kolegów ;)

Po tym poście można, a nawet trzeba stwierdzić, że jesteś dzieckiem więc nie kłóć się już tylko posłuchaj naszych rad, bo w końcu po to napisałeś ten temat.

Wypierdalaj z tematu

darmowy system legalnie ? tak jasne

@edit no chyba że linux

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...