Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ile wydaliście na grę? Ankieta

dandzio

Ile wydałeś na grę BFH?  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile wyda?e? na gr? BFH?

• 0 z?
      25
    • 10-25 z?
      11
    • 25- 75 z?
      15
    • 75- 150 z?
      7
    • 150-300 z?
      16
    • 300-1000 z?
      9
    • 1000+ z?
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema widziałem gdzieś taki temat na innym forum i pomyślałem że może by zrobić tutaj. Piszcie ile wydaliście i czy zamierzacie wydać czy szkoda wam tej kasy czy lubicie wydawać na gry.

Ja osobicie lubię wydawać na gry i te nowe przedmioty które kupie sprawiają mi radość wydałem jakieś 150 zł

Opublikowano

1 najtańszy sms ^^

Ale nie ma tego w ankiecie bo to nie jest nawet 10 zł.

Nigdy nie wydaje kasy na gry bo to dla mnie bez sensu ; )

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Ja wydaję na BF'a forsę tylko dla tego, że nie mam możliwości zagrać w nowe, płatne tytuły więc pozbywam się resztek forsy z konta (telefonu i bankowego) tu, lecz w przeciągu tych 3 lat (tyle istnieje BF?) na 2 konta wydałem może z 250zł.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dla kogo nie warta dla tego nie warto. Kurr ale mnie ten clow feed wkurwia same rzeczy na 1 dzień lecą niby taka nowość że można wszystko wylosować ale popredzio było 100 razy lepiej bo miałem dzieki temu 1300 toników 1500 bandaży 1400 kluczy 2 pozy na zawsze i takie uszy krulicze na zwsze. A tutaj to wszystko zwsze na 1 dzien i jeszcze takie gówna

Opublikowano

Dla kogo nie warta dla tego nie warto. Kurr ale mnie ten clow feed wkurwia same rzeczy na 1 dzień lecą niby taka nowość że można wszystko wylosować ale popredzio było 100 razy lepiej bo miałem dzieki temu 1300 toników 1500 bandaży 1400 kluczy 2 pozy na zawsze i takie uszy krulicze na zwsze. A tutaj to wszystko zwsze na 1 dzien i jeszcze takie gówna

1400kluczy?!?!?! omg jak ja bym chcial tyle miec >.< wydalem na ta gre 175zl smsami i wydam jeszcze pare razy na 100% :) sprawia mi to przyjemnosc, ale na razie nie ma zadnej ciekawej oferty dnia :D

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Nie tych kluczy ;p tych do naprawiania nie wiem jak to się nazywało gdym miał tyle kluczy do skrzynek to bym sie posikał :D

Opublikowano

Nie tych kluczy ;p tych do naprawiania nie wiem jak to się nazywało gdym miał tyle kluczy do skrzynek to bym sie posikał :D

lul ;x a juz myslalem xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

F chój i jeszcze więcej 4 konta dwa zbanowane wiec tak na tych dwóch zbanowanych to około 1k zł, na dwóch pozostałych hmm... około 2 tysiące i to jest tylko bfh :D A o p4f juz nie wspomniam ^^

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...