Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ile wydaliście na grę? Ankieta

dandzio

Ile wydałeś na grę BFH?  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile wyda?e? na gr? BFH?

• 0 z?
      25
    • 10-25 z?
      11
    • 25- 75 z?
      15
    • 75- 150 z?
      7
    • 150-300 z?
      16
    • 300-1000 z?
      9
    • 1000+ z?
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie na przestrzeni 2 lat jak gram to 2 esemesy za 7zł ale tak to dwa razy listy z pola bitwy wygrałem i konkurs na okrzyk zwycięstwa + jakieś fundsy z darmowych ankiet. Więc można sobie dorobić bez wkładania grubej kasy ;).

Opublikowano

ja wydałem z komurki taty z 400-475 zyla

@up

to daj linka do twojego konta to ci uwierze

Ja raz tak zrobiłem to potem wkur był że mu z konta zżarło i teraz kupuje za swoje psc

Opublikowano

nie mój tata dostaje tak co miesiąc 3 dyszki za free i wydaje 5 zyla

i tak przez 3 lata się uzbierało 400-475

i raz dokupiłem pudełkową wersje za swoje

a z tego tato mi każe płacić ''podatek VAT''

Opublikowano

tak się zastanawiam czy nie lepiej już kupić battelfield 2 czy jakąkolwiek inna wersje (ta mi przypadła najbardziej) i popierdzielać w sieci. Rozumiem ze ta gra ma swój urok ale przy obecnej polityce EA będę musiał ładować kasę do 30. Dlaczego tylko do 30.... Zapewne później dostaniesz zawału przed kompem z kurwicy która Cię ogarnie, bo ktoś pierwszy użył jakiejś broni i zabił się na hita. Popierdzielone

Opublikowano

nie bo mi ukradniesz

Hah, no tak, lepiej nie podawaj, tak będzie lepiej :)

Co do tematu, to około 50zł na razie - gram od 4-5 miesięcy .

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano
ja mam zamiar teraz wydać 20 zł sms i za miesiąc 100 przelewem:) jenak mam problemu z walutąnie poge zmienic na stronie na pln
Musisz wejsc na strone origin, zalogowac sie mailem i haslem z BfH i zmienic kraj na Polski.

F chój i jeszcze więcej 4 konta dwa zbanowane wiec tak na tych dwóch zbanowanych to około 1k zł, na dwóch pozostałych hmm... około 2 tysiące i to jest tylko bfh :D A o p4f juz nie wspomniam ^^
3 tys zl hahahaha. Ladna sciema >< za 5 stowek mozesz w tej grze miec wszystko.
Opublikowano

nie w obecnych czasach teraz 100 ci nie wystarczy bo co chwile cos nowego sypią

Zazwyczaj są to reskiny ale jak nieraz są oferty że za 1k masz już pełne uzbrojenie no to jak 100 zł zostaje ci te 40k funds i za nie można naprawde fajne rzeczy kupić.

Opublikowano

<a id="cke_44" class="cke_off cke_button_ipscode" "="" href="javascript:void('Kod')" title="Kod" tabindex="-1" hidefocus="true" role="button" aria-labelledby="cke_44_label" onkeypress="return false;" onkeydown="return CKEDITOR.tools.callFunction(82, event);" onfocus="return CKEDITOR.tools.callFunction(83, event);" onclick="CKEDITOR.tools.callFunction(84, this); return false;" unselectable="on">na inne konto wydałem 15 zyla

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...