Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy minecraft może tańszy?I czy opłaca się kupić?

Os1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Chodzi mi oto że np na oficjalnej stronie kosztuje 90zl a kiedys bedzie kosztować 60zł czy może stanieć...

Opublikowano

Kasa to nie taki duży problem, z resztą gdyby nikt nie kupił to projekt by się nie miał za co rozwijać, zawsze warto twórcę jakoś docenić. Bardziej mam właśnie wątpliwości co do tego, że mnie to wciągnie. Bo masa ludzi w to gra i poleca, a jak się tak patrzy na to z boku to wydaje się trochę bez sensu. Nie pozostanie mi nic jak znaleźć gdzieś jakąś wersję i wypróbować najpierw.

Opublikowano

Praktycznie wszystkie z allegro ponizej 40zl to oszustwa albo na 1 koncie gra mnostwo osob i nie mozesz ani hasla ani skinu zmienic. Najlepiej kupic z minecraft.net bynajmniej jest pewnosc ze wszystko bedzie ok.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Dużo osób kiedyś kupowało MC za 20zl jak alpha była i tera sprzedasz szybka za 60/70 zł opłaca im się :)

Polecam patrzeć czy to jest giftcode czy ktoś sprzedaje Konto ! Nie kupuj konta i patrz na info o sprzedającym o jego raty i komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...