Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Bana?

Por1819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram na metku PL na solarze.

Wbiłem 35 lvl i robie bojowca, i kusi mnie aby pobrać moda i używać opcji ,, nie odpychanie z konia''.

czy jeśli będę używał tylko tego hacka na ,,nie odpychanie z konia'' to jaka jest szansa na bana?

Opublikowano

zalezy czy umiejetnie bedziesz tego uzywal np gdy beda inni gracze w poblizu to podchodz do sciany itp

ale tak to jest to niewykrywalne

licze na +

Opublikowano

Siemka gram na metku PL na solarze.

Wbiłem 35 lvl i robie bojowca, i kusi mnie aby pobrać moda i używać opcji ,, nie odpychanie z konia''.

czy jeśli będę używał tylko tego hacka na ,,nie odpychanie z konia'' to jaka jest szansa na bana?

Jeżeli Cię ktoś przyłapie to naturalnie dostaniesz bana.

Opublikowano

Jeśli ktoś zrobi filmik jak używasz danego cheata i wyśle na support to dostaniesz bana, ale jeśli nie dasz się przyłapac to nie, bo administracja cię napewno nie przyłapie bo wchodzi tylko jak są święta.

aqu1.jpg
Opublikowano

Na solarze gra bardzo dużo osób , nie polecam żebyś używał tam kamera , może i w logach cie nie zobaczą , ale ktoś na 100% przyłapie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ci co grają na modzie jak ty beda widziec, ze moby nie odlatuja, a ludzie ze zwyklym clientem beda widziec, ze odlatuje.

Graj na modzie, bo warto. Pamiętaj o zablokowaniu HS'a ;)

Opublikowano

Możesz spokojnie tego używam ja swoim mentalem na solarze od 1 do 72 lv jechałem ludzie na kliencie bd widzieć że moby odpychasz ale mogą nacisnąc na pasek życia moba i zobaczą że ciągle im spada.Moim zdaniem spokojnie możesz jechac na modzie

Opublikowano

Nom,też zrobilem postać na solar wbiłem jej 72lvl na modzie i nie dostałem bana :)

Zależy czy bedziesz tak "głupi" i bedziesz używać gdy ludzie bedą przy tobie,czy jednak bedziesz ostrożny :)

Opublikowano

to dużo zależy od gracza jaki cię przyłapie niektórzy napisz cheater i pójdą dalej a niektórzy wyslą to support. Ja osobiście jade (jechałem) na 2 kontach na M2bob przez cały dzień pełno graczy było i nic a użwałem opcji przyciągania mobów i żeby w miejscu stał. Pewnie czytacie to i zastanawiacie się dlaczego jechałem a to dlatego bo M2bob jest teraz chyba płatny :D A tak do tematu to jak nie ryzykujesz to nie zyskujesz :D

Opublikowano

Zależy do tego, czy jakiś gracz cie zauważy czy nie. Niektórzy widzą i nic nie robią a są tacy co nie umieją nawet rozpoznać tego hacka (inni widza jakbyś normalnie bił) - tylko tutaj itemki wypadają centralnie pod tobą a nie wokół gdzie moby padają. Więc jeżeli masz ochotę możesz się skusić.

2nsj.jpg

Opublikowano

Raczej nikt, nawet nie będzie chciał marnować czasu, żeby wysłać wiadomość do GM'a. Mi wiele razy pisali, że dostanę bana, ale jeszcze nigdy w życiu nie dostałem. Nie przejmuj się ludźmi, którzy tak piszą, najczęściej kłamią.

Opublikowano

No ja szamanką w v2 odpalilem bota nieodpychanie z konia i że bije troche szybciej ale widać jak bije . Nikt mnie nie przyłapał bo spoty były wolne i nikt na nie nie wchodzil bo byłem ciągle przy kompie. A za 3dni przychodzi mi na e-maila że mam bana z pwoodu moda i ban na 1miesiać za pierwszym razem potem już na 2 a za 3 na stałe ;(

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Nawet jeśli zobaczą to inni gracze to jest mała szansa, że ktoś to nagra i wyśle do supportu. Możesz spróbować, ale nie polecam jeśli masz wysoki lvl.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...