Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tablet wariuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko od pewnoego czasu mój tablet zaczyna raz na jakiś czas wariować wszystko się klika samo itp.. jak temu zapobiec?

Opublikowano

Mam to samo u mnie z HD2 od czasu wgrania softa innego. Przypuszczam, że to może być wina właśne złego oprogarmowania. Może spróbuj przeinstalować/zainstalować inne?

Opublikowano

Moze byc tak, ze laguje, tzn. Jak piszesz na klawiaturze to dopiero po minucie przyciski sie klikają i to zle.

Sprobuj przywrocic ustawienia fabryczne, podaj androida.

image.png 

Opublikowano

Moze byc tak, ze laguje, tzn. Jak piszesz na klawiaturze to dopiero po minucie przyciski sie klikają i to zle.

Sprobuj przywrocic ustawienia fabryczne, podaj androida.

robiłem ustawienia fabryczne, ale to sie dzieje jak np.: pacze na fillmik na yt, to zaczyna mi się wszystko klikac itp...

adnroid 4.x.x dokładnie nie wiem

Opublikowano

To nie chodzi o to ze zmeiniales oprogramowanie, tylko android taki jest i czasami po jakims czasie uzytkowania potrafi sie spiepszyc (zaleznie od softu, developerzy od goclever nie wysilili sie i dlatego system sie sypie).

Byc moze siada panel dotykowy.

Opublikowano

To dokladnie powiedz jaki masz android.

Sprawdz w ustawienia-informacje o tablecie.

Andek to 4.0.3, a panel dotykowy raczej sie nie mogl zepsuc, mam tablet 1miesiac wiec podejzewam ze tak szybko sie nie mogl zepsuc

Opublikowano

To zacznij od zmiany systemu. Jak po zmianie systemu dalej bedzie sie wsyzstko samo klikalo to winny jest panel dotykowy (a raczej jego elektronika).

zmiana systemu? Moze byc przywrucenie ustawien fabrycznych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...