Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot 6.91

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym Kbotem gdyż pobrałem go z linka podanego w poscie wyzej (ten z aktualizacjami) i prawie przy koncu instalacji wyskakuje mi bład i kaze pobrac jeszcze raz. (robiłem to juz 2 razy) Kbot niby zainstalowany mimo tego błedu ale włączyć sie nie chce. Moze mi ktos doradzic w czym jest problem i co zrobic zeby go uruchomic??

Opublikowano

Jaki błąd ? Jakiś SS? Info?

P.S. Pamiętaj o prefixach :)

#coming szybszy ;x Nu nu ! :P

Opublikowano

Ja tu usunąć konto?? Żeby nie było, że za nic to napiszę, że jesteś chuj..

zapraszam na serwer FreeBuild ip: s53.mineserv.eu:32460 narazie 5 slotów...

Opublikowano

Ja tu usunąć konto?? Żeby nie było, że za nic to napiszę, że jesteś chuj..

Pisz do GMów o perma.

# obraza

# spam

Opublikowano

A mozesz mi powiedziec jak wstawic print screena z tego bledu bo jak wklejam w post to pisze, że your post is too short mimo iż napisałem pare zdan.

Opublikowano

Wstawiam aby bylo widać.

1046758351236.jpg

Usuń całkowicie to co się zainstalowało w folderze KBot na dysku C i ściągnij od nowa ;f

Opublikowano

Masz włączonego kbota lub Kbot CC

nope. co to ma za znaczenie ? może miec nawet i dwie versje aktualnie uruchumione i tez bd mu wszystko działać.

Opublikowano

Niestety ale znowu mi nie dziala ten sam problem. Moze ma to zwiazek z tym, że podczas pobierania przy okolo 30-50% nagle pisze, że sie pobrało (co jest niemożliwe z moją predkoscia pobierania) i wydaje mi sie, że ma to zwiazek z tym. Moze mam problem z ta strona, z której to pobrałem. Jest moze Kbot na jakiej innej stronie wrzucony do pobrania niz tej podajen w podpietym temacie o tym?

Opublikowano

Poczekaj na aktuazlizacje a przynajmniej sprawdzenie servera z licencjami, bo aktualnie jak zalogowac sie chcesz na Kbota to wyskakuje komunikat "Serwer licencji jest aktualizowany, spórbuj ponownie później"

:)

http://dobots.pl/

Co ma aktualizacja serwera licencji do instalowania bota? o.O

Opublikowano

Co ma aktualizacja serwera licencji do instalowania bota? o.O

Przy aktualizacji bota wyskakuje "serwer licencji jest aktualizowany" i na tej podstawie stwierdzili iż ivan aktualizuje srv licencji ...

Opublikowano

Przy aktualizacji bota wyskakuje "serwer licencji jest aktualizowany" i na tej podstawie stwierdzili iż ivan aktualizuje srv licencji ...

Czytasz uważnie czy nabijasz te posty?

Autor ma problem z INSTALACJĄ a tutaj ktoś wyskakuje, że nie może zainstalować bo serw licencji aktualizowany ?

Opublikowano

Dobra juz zainstalowało się poprawnie i normalnie sie włącza ale jest dalej problem z licencjas bo pisze, że serwer licencji jest aktualizowany.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...