Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaki czołg non premium jest najlepszy do zarabinia?

assassin013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze do zarabiania są 5 tiery.Niskie koszty naprawy + amunicji dają naprawdę fajny zarobek.

Ja bym polecił KW-1 oraz PZIV.

Opublikowano

KW-1

PzIV

Tylko i wyłącznie ..

Premium są ale nie będę wymieniał bo nie chcesz.

Opublikowano

Ogólnie 5 tier.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Stug III. Dlaczego??

Niski profil

Pancerz

Działo wystarczające na 7 tiery

Szybkostrzelny

Mobilny

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Jak UP, StugIII najlepszy do zarabiania :P, rzadko rzuca na wysokie tiery, a maluszków III IV tiery na strzała lub 2, zalezy czy z trollem grasz czy top gunem :)

Opublikowano

Polecam KV-1 i StuGIII, nie polecam PzIV po nerfach od 0.8.0 jest strasznie osłabiony (brak topowej wieży i działa)

Opublikowano

A ja polecam T49 i M18, VK3601H zajebiste czołgi do zarabiania na kompanaich jak i randomkach ;)

Chociaż ja zarabiam każdym czołgiem (sam nie wiem jak to jest xD ), to i tak polecam pograć sobie cały dzień jakimś czołgiem wymienionym wyżej i 1kk wbije się na bank

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Armata Piracka - ciekawy dmg, cool wygląd i tania benzyna (wystarczy dokupić dwóch murzynów).

Dodatkowo przy strzale robi głośne, soczyste "AGHRRR"! To takie podniecające! :)

Opublikowano

Zapomniałem o T49 ale Falpik już napisał.Zajebisty czołg szybki zwrotny szybko przeła. + niszczyciel ;3

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...