Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega wierzchowce i obrona

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konia militarnego, chciałbym expić w v2 ale mam mało obrony. Wiem ,że istnieje możliwość,z ę odstanę 150 obrony za jakiiegoś wierzchowca, z tym ,z ę dokładnie nie wiem jakiego .

Słyszałem, że chyba dzika, lecz po 1 chciałbym wiedzieć gdzie mam go kupić na is , czy w handlu od kogoś, gdzie lepiej? , 2 jaki wierzchowiec do obrony, i jak to zrobić. 3 na ile czasu dostanę wierzchowca na 480 godzin w grze, czy np na 7 dni normalnie np kupuję w niedzielę, w niedziele tydzien później wygasa ?

Opublikowano

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/2102419-nadchodz%C4%85-mega-wierzchowce-29-03-2012/

Masz tam cały opis, istnieją również wierzchowce pochodzące z eventów z liczonym czasem xxx h, a te możesz wydropić z metków, zresztą masz tam wszystko dokładnie opisane.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ja ci dam radę ;P Nie opłaca się kupować nic w IS . W grze da się je wydropić bez problemów ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Elo te ktore dropniesz z metkow to masz na pare dni ale ulepszasz go u stajennego zwojem ewolucji i mutacji i masz go na 9,10dni nawet jesli niegrasz . Po oddaniu swiadectwa niewazne jakiego (lew,dzik..)u stajennego wybierasz bon pz,expo czy tez def do 150 i tam jeszcze jest pare atak i cos tam a te z groty dziki to dno i chyba daja 70defa a te z is na 400godzin czy tam ile to niewiem niebylo potrzeby kupowania pozdro

Opublikowano

Ja ci dam radę ;P Nie opłaca się kupować nic w IS . W grze da się je wydropić bez problemów ;)

Ale co innego jest jak, śmigasz na Dziku a co innego jak na Białym Lwie. <3

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

To wole do v2 PD dokupic jak bialego lwa tam bez znaczenia zawsze mozesz dropnac cukier z darmowego zakrecenia kolem i nazwac dzika BialyLew :):):)

Opublikowano

Ale co innego jest jak, śmigasz na Dziku a co innego jak na Białym Lwie. <3

czego ty chcesz od dzika.. dzik jest zajebisty i posiada 20% na moby, czas 480h, a na dodatek jest za Free, bo jest dostępny w grze za yangi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...