Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SUPER PERSHING czy sie opłaca?

yeTtiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko w sobotę chciałbym kupić Super Pershinga imam pytanko czy warto czy lepiej ten zestaw Radziecki ??? dzięki z góry ;)

Opublikowano

Czyli tak zastanawiasz się nad wyborem Super pershinga lub KW-5?

Zdecydowanie polecam KW-5.

Ma bardzo przyjemny pancerz,świetne dmg do tego szybki reload.

Dobrze się nim zarabia, miałem go i wyjść na minus było ciężko :D

Opublikowano

Ja polecam Ci SP sam go mam i nie narzekam:P Pancerz dobry, penetracja dobra(jak znasz weakspoty), przeładowanie przy załodze na 100%+5%(wentylacja) 6.92s:) Nawet z gold ammo trudno jest nim wyjść na minus. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Ja tu usunąć konto?? Żeby nie było, że za nic to napiszę, że jesteś chuj..

zapraszam na serwer FreeBuild ip: s53.mineserv.eu:32460 narazie 5 slotów...

Opublikowano

Tez sie wlasnie zastanawiam nad sp, wiec gram nim od czasu do czasu na tescie,

To Ci wlasnie polecam, zainstalowac testowy server i go wytestowac.

KW-5 tez bym chcial ale jak by mozna bylo za zloto, albo T34

Opublikowano

Przyjemnie się nim gra.. nie wyrzuca na 10 klasy.. 75% grasz na 8 klasach. Wolny, że jprd ale daje radę. Sporo rykoszetów.

Przeładowuje 6,92- niedługo wbije "towarzyszy broni" to będzie jeszcze szybciej.

Polecam.. sam go mam ^_^

@edit:

zapomniałem dodać.. ja nie ma farta tym czołgiem. Wyrzuca mnie do jakiegoś zespołu gdzie są przeważnie sami debile. (sam dużo robię.. mam 1310 efektywności )

Częściej nim przegrywał niż wygrywam. Ale jak grasz w plutonie 3 osobowym nie ma problemu ;D

(podoba sytuacja na E2)

sam sobie zobacz moje staty.. SP 142 bitwy 64 wygrane

x

Opublikowano

ok a sp czy warto to stuwe na niego??

Ogólnie czołg jest warty każdej złotówki.

Tak jak up@ niezły reload i bardzo dobry pancerz.

Za to jest bardzo wolny.

Opublikowano

dziex ale mam pytanie czytalem że duzo osob zna weakspoty np te "rakiety" na wiez czy tii prawda zze czesto strzelaja w te rakiety lub miendz wieze a kadlub ?

Opublikowano

Sam mam SuperPershinga, i wydzieliłem tutaj obszary które według moich obserwacji są łatwe do przebicia. Reszta (czyli wszystko poniżej zielonego koloru jest ciężkie do spenetrowania).

persh.png

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Sam mam SuperPershinga, i wydzieliłem tutaj obszary które według moich obserwacji są łatwe do przebicia. Reszta (czyli wszystko poniżej zielonego koloru jest ciężkie do spenetrowania).

sam ten czolg posiadam, i z własnych obserwacji wiem, że jest miękki jak papier ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

sam ten czolg posiadam, i z własnych obserwacji wiem, że jest miękki jak papier ;d

To chyba nim w ogóle nie grałeś jeżeli według Cb jest "miękki jak papier"

Pancerz jest jego wielką zaletą i nie wprowadzaj tutaj ludzi w błąd.Bo Odbija naprawdę dużo.

Opublikowano

@up ten pancerz to jest na nobki... kolega dobrze pisze jak ktoś umie dodać dwa do dwoch to czołg nie jest pancerny ze 170mm penetracji dużo wchodzi, jak się nie strzela gdzie popadnie tylko w weak spoty:)

889994superpershingfrontalarmor.jpg

Tylko jeszcze z góry zaznaczam nie neguję go jako czołgu premium bo ona ma zarabiac kasę i tyle ale czasam mam wrażenie że ludzie robią z niego OP

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Typ 59 jest niedostępny .. ostatnio był to kupiłem go za 250zł .. (ta...)

Zastanawiam się mhm... Preshing... ja bym raczej wolał T34 ale to od ciebie zależy Preshing jest dobry pancerz tak samo więc raczej jeżeli nie masz 12k golda to bierz tego preshinga.

za dużo grasz 10 i pewnie dawno grałeś preshingiem ;D
Opublikowano

Typ 59 jest niedostępny .. ostatnio był to kupiłem go za 250zł .. (ta...)

Zastanawiam się mhm... Preshing... ja bym raczej wolał T34 ale to od ciebie zależy Preshing jest dobry pancerz tak samo więc raczej jeżeli nie masz 12k golda to bierz tego preshinga.

za dużo grasz 10 i pewnie dawno grałeś preshingiem ;D

Coś w tym jest ale ten czołg i tak shit jest. Co prawda parę razy nawet nim zarobiłem ~~120k na czysto ale średnia 50k nie przekracza

To chyba nim w ogóle nie grałeś jeżeli według Cb jest "miękki jak papier"

Pancerz jest jego wielką zaletą i nie wprowadzaj tutaj ludzi w błąd.Bo Odbija naprawdę dużo.

Sorry ale jak strzelasz jak popadnie to się nie dziwie że tak chwalisz ten pancerz.

Zresztą mam o 98 bitew więcej na tym czołgu niż ty (bo ty de facto nim wcale nie grałeś).

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...