Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strider Pet od Venox.pl by Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wielu próbach udało mi się przekonwertować zwierzaka z gry Lineage II do metina.

Oto jego wygląd:

2umwcz.jpg

Posiada 2 animacje czekania. Jedna dość ciekawa.

Dl:

http://rapidgator.net/file/67406185/striderByMark_forMPCFORUM.rar.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/eb725d0de4dfefd398689dc876d8b52262aea43b21ecddea89db0a51692baa06/analysis/1357232738/

Pozdrawiam

Mark

^^

Opublikowano
Witam, po wielu próbach udało mi się stworzyć nowego peta.

To mnie rozwaliło, zwierzak żywcem zerżnięty z lineage a ty śmiesz go sobie przywłaszczać.

sygnaturac.png
Opublikowano

To mnie rozwaliło, zwierzak żywcem zerżnięty z lineage a ty śmiesz go sobie przywłaszczać.

Już to komuś wyjaśniałem. Każdy znany mi modelarz bierze modele z innych gier podpisując się pod nimi.

Nie mam nic przeciwko twojej krytyce, każdy ma prawo do wyrażania opinii.

@edit: Żeby nie było tego typu spamu zmienię swoją wypowiedź w pierwszym poście.

^^

Opublikowano

Jednak użyję go jako moba. Czas nauczyć się konwertować ;D

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Ładnie. Osobiście nie użyje, ale dam lajka.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Każdy potrafi hejtować kogoś pracę nad którą mógł się męczyć kilka dni lub miesiące , aby ją opanować i jakąś część tej pracy opublikować. Jakby wrzucać pliki na hosting z licznikiem , kto ile pobrał to na 100% pobrałby ten ktoś kto mógłby napisać , że mu się nie podoba . Takie jest moje zdanie . I jak dla mnie ten mob nie psuje nastroju Metin2 . Mógłby równie dobrze dodać do lodowej mapy gdzie biegają zarażeni i by wszystko pasowało . Więcej Niemców docenia jego pracę niż większość was ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Reup mozna?

Z tego co pamietam ten mob nie dziala z powodu zle podpietych kości/animacji moba. Watpie wiec, by ktos tego moba zachowal na dysku.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...