Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvl Konia

Erorex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dziś 9 i mam teraz zamiar zrobić ten 10 i czy jak zrobie ten 10 lvl konia to odrazu mogę robić bojowca czy musze czekać te 24h?

Opublikowano

Pewnie ,że możesz tylko musisz mieć 35poziom swojej postaci

Więcej info z notki z wiki :

Quest na konia bojowego możesz rozpocząć bezpośrednio po wykonaniu misji na 10 lv konia. Jedynie wymaga się 35 poziomu postaci.

Aby ukończyć misję, musisz zabić 100 Wężowych Łuczników lub Łuczników Skorpiona w ciągu 30 minut. Możemy zabijać te i te potwory.

Nie da się ukryć, że misja jest trudna i ciężko będzie zrobić ją samemu. Misję można robić w z pomocą innych graczy. Musisz być jednak przywódcą grupy, aby moby były zaliczane. Najlepiej, jak osoby pomagające podczas rozpoczęcia misji, znajdowały się na Pustyni. Jeśli nie możesz znaleźć mobów z questa, zabij obojętnie jakie potwory, by potrzebne do zadania, odrodziły się. Jeśli boisz się, że Twoje pt nie ukończy misji, niech gracze z pt znajdą łuczników i zabiją ich od razu po wystartowaniu Questa.

Kiedy ukończysz misje, idź do Stajennego i powiadom go o tym. Powie Tobie on, iż Księga Opancerzonego Konia będzie gotowa dopiero jutro. Następnego dnia udaj się do niego, sprzeda Ci on księgę niezbędną do przywołania konia bojowego za 500.000 Yang. Przedmiot ten działa tak samo jak obrazek konia - kliknięcie prawym klawiszem przywołuje konia.

@Edit:

Omg, musi czekać, skoro wbija z 9 na 10 to z 10 na 11 tez musi czekac.

Nie. Ma 9lv. czyli swój czas odczekał. Wykonuje misję na 10lv. ma 10lv i może śmiało robić bojowca.

Opublikowano

Omg, musi czekać, skoro wbija z 9 na 10 to z 10 na 11 tez musi czekac.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...