Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][1.4.6] kit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z pluginem essetials a dokładnie z "kits".Gdy wpisuje w grze /kit start to piszę na czerwono że nie mam dostępu do komendy.W permisions jest dopisane:

- essentials.kits
- essentials.kits.start

więc nie wiem o co chodzi.Proszę o szybką odpowiedz ponieważ to ostania rzecz która hamuje start mojego serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Możliwe, że masz starszą wersję Essentials jeszcze z uprawnieniem - essentials.kit.nazwa kitu a nie kits. ;)

Spróbuj - essentials.kit.start, jak nie zadziała, to reinstalacja Essentiala, Permissions.

5465845486.png

Opublikowano

Na pewno jest start bo sam konfigurowałem.Gdy wpisze /kits to to samo się wyswietla co przedtem

Gdy dodam essentials.kit.start to wyswietla się zebym dodał essentials.kits.start do permisions

Permisions zmieniałem dziś na nowe,bo przeczytałem że może miałbym starą wersje ale nie zadziałało.

A co do essentials to wgram nowe i z edytuje post jak zadziała.

//edit://

Reinstall essentials nic nie pomógł.Macie inne pomysły?

Opublikowano

Na pewno jest start bo sam konfigurowałem.Gdy wpisze /kits to to samo się wyswietla co przedtem

Gdy dodam essentials.kit.start to wyswietla się zebym dodał essentials.kits.start do permisions

Permisions zmieniałem dziś na nowe,bo przeczytałem że może miałbym starą wersje ale nie zadziałało.

A co do essentials to wgram nowe i z edytuje post jak zadziała.

//edit://

Reinstall essentials nic nie pomógł.Macie inne pomysły?

Sprawdz czy dany gracz ma te uprawnienia ps czy otwierasz config permissions???

Opublikowano

Pisałem że dodałem do rangi gracz odpowiednie komendy i że nie działa.A co do tego configu to nwm o co chodzi.Ja w nim mam to:

permissions:
backend: file
backends:
file:
file: permissions.yml
superperms: {}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...