Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Banik :<

SnickU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No o to mi chodziło, bo teraz mam zamiar normalnym kontem grać na czysto, dobić 25 robić konia i bić po drodze do 35 metki a innymi na bocie biegać i bić np małpy po medale ;p i był dylemat czy główne konto nie pójdzie się ... . A co do zakładania maili to używam stronki koszmail.pl ;p podejrzewam, że działa podobnie jak ta Twoja. Dzięki za info

Opublikowano

No tak idzie ale lepiej na tym bocie podniesc czyjes kd w lesie na D.H. i niewiem jak na twoim serwie ale na moim kupisz ze 40 medali :) za jeden pozdro

Opublikowano

yanush na Solarze pare miesiecy temu byly medale po 100k+ ale niestety jak zaczalem przynosic 200+ medali dziennie to ceny drastycznie zaczely spadac bo ludzie wystawiali po 90 itp i zatrzymalo sie na 50-60 teraz a w lesie to trudniej spotkac czlowieka niz metina :) W sumie to ten temat nie jest o tym co sie oplaca a co nie i temat zostal wyczerpany chyba wiec mozna zamknac :)

Opublikowano

Ogólnie to pomysł fajny tylko nie wiem czy w moim bocie działa drophack ;p ( autopickup niby jest ) ale jak kolega wyżej wspomniał temat nie jest o tym, jakbyś miał chwilkę czasu, żeby o tym podyskutować to dodaj mnie na skype (snicku2).

Temat do zamknięcia, dziękuję wszystkim za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...