Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy bot do zbierani błysków

Legenda1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ale gdzies słyszałem że seacrusher lepiej zbiera i nie wiem ile w tym prawdy ;] i jak ktoś używa seacrushera to jaki styl pływania ustawia

Opublikowano

seacrusher ma to do siebie ze czesto zawiesza sie i nie bardzo wie w ktora strone plynac a co za tym idzie statek porusza sie o 1 pole raz w jedna a raz w druga strone i tak najlatwiej wylapac bana bo napewno ktos to zaowazy i zglosi

a seaboty lubia plywac razem po kilka w kupie (mysle ze skrypt odpowiedzialny za wybor kierunku plywania nie dziala losowo tylko w okreslonych sekwencjach) i wtedy truno cos nazbierac

sam sprawdz oba ale i staraj sie w miare czesto je dogladac zeby sprawdzic co robia i koryguj ustawienia bo zlotego srodka nie ma

Opublikowano

Mi seacrusher się nie zawiesza, chyba, że dostanę parę topek jedna po drugiej, co teraz przy botach eventowych się zdarzało czasami, to wtedy wywalało program. Seabota używałem wcześniej i wywalało go dużo częściej, poza tym nie podnosił się po restarcie o 5 rano. Więc dla mnie wybór był oczywisty, że seacrusher. Nie wiem, u innych może chodzić inaczej choć nie powinien. A co do bana za stosowanie bota to zapomnij i czuj się bezpiecznie, za to nie banują bo nic ci nie udowodnią.

Opublikowano

ja bym dziurce dał konto i niech debil pływa :D

i tak siedzi 24/7 w piwnicy więc jemu to bez różnicy :P

Opublikowano

jak poobserwujesz go dluzsza chwile to zobaczysz ze wykonuje takie dziwne ruchy ale po chwili wszystko wraca do normy

problem w tym ze jak ktos na mapie to zaowazy to z pewnoscia sie pokusi o darmowe pb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...