Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WIrus ?

replej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ftw? .. Co to w ogóle za pytanie. Jak uważasz że LoL ma virusy to nie graj w to .. Antyvirusy darmowe są ZAZWYCZAj złe. Uważają że dana gra jest virusem i uszkadzają niektóre jej pliki ,natomiast tych virusów które stanowią największe zagrożenie nie ruszaja..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

to ci program antywirusowy szwankuje

poprostu go pobierz

miliony ludzi to pobierali i nic im sie nie stało

Opublikowano

@Up

Kariery to na tym forum nie zrobisz przez takie bezsensowne posty.. Nawet gówniany antyvirus i najbardziej pojechany nie będzie uznawał LoLa za virusa.. Testowałem wiele przypadków i jakoś nic się nigdy nie działo.. Jest jakaś żałosna szansa że pobrałeś z innej strony niż z LoL i masz podepniętego trojana który zajebie ci konto.. Ale to jest czarny scenariusz. Spróbuj przeskanować kompa (Polecam Dr. Weba) Bierz długie skanowanie :x Jeżeli skan nic nie wykaże to nie masz virusa. Dr.Web skanuje najmniejsze najbardziej gówniane pliczki. Jeżeli coś znajdzie to spróbuj to wyleczyć , a jak się nie da to reinstall LoLa.

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jeśli pobrałeś ze strony oficjalnej Lol'a to wirusa NIE MOŻE BYĆ !

Być może plik się zaraził od innego z twoich plików albo pobrałeś z innej strony i był wirus.

Ftw? .. Co to w ogóle za pytanie. Jak uważasz że LoL ma virusy to nie graj w to .. Antyvirusy darmowe są ZAZWYCZAj złe. Uważają że dana gra jest virusem i uszkadzają niektóre jej pliki ,natomiast tych virusów które stanowią największe zagrożenie nie ruszaja..

Głowa boli?

Ja od 4 lat używam Comodo antyvirus i nie ma problemu, więc ty mi tu nie gadaj, że antyvirusy za free są złe - jak nie wiesz to się NIE ODZYWAJ.

Opublikowano

Nie możemy Ci w tej chwili pomóc.. Pobierz Dr.Weba przescanuj i zobaczymy co będzie. Módl się żeby to był virus bo po nie będziesz musiał reinstalla robić :)

@Up

Napisałem zazwyczaj z dużej litery o ile to zauważyłeś. Jeżeli chroni dobrze to ja się nie czepiam , jade bez antyvirusa i skanuje sobie co miesiąc i nic mi się nie dzieje. Skanowałem Antyvirem i wykrył wszystkie beznadziejne wirusy ,a roamware dopiero Dr.Webem zeskanowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...