Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Net FrameWork 4.0

Osin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z Komputerem ma już swoje lata ale nie mogę na nim zainstalować NET framework 4.0 bo brakuje Windows Imaging Component 32 bit.

Szukałem już i na stronie Windowsa ale już chyba nie mają takowych aplikacji.

Prosił bym o radę.

PS. Komputer ma juz ok 6-7 lat

81212893811388857825.png
Opublikowano

Nie jestem pewien, ale jeśli masz XP to pewnie dlatego bo MS uśmierca go i nie wypuszcza na niego swoich produktów :) No ale mogę się mylić :) Zobaczymy co inni napiszą :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ale jak mogą mi uśmiercić komputer ... Wczesniej wszystko było ok ale po ostatnim formacie chciałem freamework zainstalowac i nie można...

81212893811388857825.png
Opublikowano

Z uśmiercaniem chodziło mi przecież o system. Nie uruchomisz na nim najnowszych programów od MS..A wsparcie kończy się jakoś na początku 2014roku po tej dacie nie dostaniesz żadnej aktualizacji. Kompletnie niczego...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...