Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poscigi czy wyscigi

Lisiu006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie. I jeszcze jezeli poscigi to jakie samochody za $ a nie SB i jezeli wyscigi to tez jaki woz. Kase sie zdobedzie. I oczywiscie interesuja mnie samochody z klasy A. moga tez i byc B. Z gory dzieki

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

Do poscigow sa auta za igc np. Ford Mustang Boss '12 nie pamietam za ile...

Hmm... wracajac do 1 pytania... z poscigow lepsza frajda ale z wyscigow wyrabia sie skilla na poscigi xD... Dobij 60lvl i jezdzij poscigi ;)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Do pościgów Ford Mustang Boss 302 '12 za 1,9 mln. $

Do wyścigów L'ghini Murcielago Roadster za chyba tyle samo lub bardzo podobnie.

Opublikowano

Do pościgów Ford Mustang Boss 302 '12 za 1,9 mln. $

Do wyścigów L'ghini Murcielago Roadster za chyba tyle samo lub bardzo podobnie.

Roadster jest za 1.8 mln. $

Więcej samochodów znajdziesz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Opublikowano

Jak dla mnie początek gry, to najlepiej jeździć sobie wyścigi. Krótkie typu Construction Route (mój ulubiony bo dawno temu od niego zaczynało się grę :)). Potem możesz próbować swoich sił na torach, ale to nie opyla się, lecz można poznać miasto dość dobrze. Gdy sobie naklepiesz około 30 lvla + samochodzik do Pościgów będziesz miał to możesz śmiało śmigać High Stakes bo to najłatwiejszy pościg chyba ze wszystkich, w sumie to chyba się nazywa ucieczka drużynowa. Dobra kasa + exp leci z tego (około 5k expa + 12-15 k kasy bęz mnożników) Jedzie się go jak ma się skille + autko jakieś 2 minuty, na tank modzie jeszcze szybciej, ale to inna bajka. Ogólnie masz co według mnie najlepiej wybrać. :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...