Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Perqki na KW-1S

johny23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw żarówka dla dowódcy, a dla reszty naprawa. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Na początek dla każdego Naprawa.

Następnie u dowódcy- Mentor

Ładowniczy-Zastrzyk Adrenaliny

Radio operator-Rozeznanie w sytuacji

Celowniczy- Snajper

Kierowca mechanik-Jazda terenowa.

Opublikowano

Moja załoga na IS-7

shot_151.jpg

Commander - sixth sense, jack of all traders, repairs + zastanawiam się nad reconem albo fire~~

Gunner - Deadeye, snap shot, repairs + dojdzie armorer

Driver - smooth ride, off-road driving, cluth braking + potem repairs

Loader - Intuition, Adrenaline rush, repairs + następnie fire~~

2th Loader - safe storage, repairs, fire~~ (tutaj można przed naprawą wrzucić kolejne intuition)

76561198001815076.png
Opublikowano

Omg jak już będziesz wbijał 2 perk to sam zobaczysz czego Ci brakuje, ale ok. 2 perk: towarzysze broni(dla każdego). 3perk: dowódca naprawa, dla reszty wedle uznania. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Na początku na każdym czołgu robi się tak:

Dowódca żarówka reszta naprawa następnie u dowódcy naprawa, a u reszty jak kto woli

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na początku na każdym czołgu robi się tak:

Dowódca żarówka reszta naprawa następnie u dowódcy naprawa, a u reszty jak kto woli

Naprawę jako pierwszą się bierze tylko wtedy kiedy się potem zamierza skille repickować. Jeśli nie zamierzamy stracić xp albo przeszkalać za złoto to bierzemy najpierw perki a potem skille. Później się nie opłaca brać Perków. Naprawa leci jako druga albo trzecia.

76561198001815076.png
Opublikowano

w tym is7 masz nawaolone perków duzo ale nie kumulują sie wogóle to prawie nic Ci nie daje :)

Tu akurat się mylisz. Dają i to sporo :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Naprawę jako pierwszą się bierze tylko wtedy kiedy się potem zamierza skille repickować. Jeśli nie zamierzamy stracić xp albo przeszkalać za złoto to bierzemy najpierw perki a potem skille. Później się nie opłaca brać Perków. Naprawa leci jako druga albo trzecia.

Chyba tylko ty tak robisz, bo ZAWODOWCY robią tak jak, to ja opisałem

Tu akurat się mylisz. Dają i to sporo :)

Taaaa no już

Aby dobrze działały takie skille jak naprawa czy gaszenie pożaru trzeba mieć je u każdego załoganta, bo wtedy się sumują, a jak ty masz gaszenie u jednego, to to nic nie daje tak samo naprawa....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Chyba tylko ty tak robisz, bo ZAWODOWCY robią tak jak, to ja opisałem

Czołg ciężki a czołg lekki to zupełnie dwa różne czołgi do różnych celów i stylów gry. Tu jest mowa akurat o linii Kw-1s > IS-7

76561198001815076.png
Opublikowano

Czołg ciężki a czołg lekki to zupełnie dwa różne czołgi do różnych celów i stylów gry.

Nie ważne jakim grasz naprawa, to najważniejszy skill który robi się na początku, a bonus jest taki, że działa od razu od rozpoczęcia szkolenia i wraz z rozwojem staje się lepszy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie ważne jakim grasz naprawa, to najważniejszy skill który robi się na początku, a bonus jest taki, że działa od razu od rozpoczęcia szkolenia i wraz z rozwojem staje się lepszy.

Dlatego umiejętności jak gaszenie/naprawa/cammo daje się jak najpóźniej bo jak dasz perki na koniec to zanim odczujesz profity z nich płynące miną wieki. Co do mojego gaszenia na ładowniczych to nie wiem czy zauważyłeś czy nie ale ci załoganci nie mają żadnej lepszej alternatywy, 2 razy bezpieczny magazyn czy zastrzyk adrenaliny nic nie daje, już lepiej wybrać to gaszenie albo naprawę dla tych dodatkowych kilku %( w tym przypadku 20%)

Co do sumowania to skille typu naprawa/cammo/fire~~ nie sumują się, liczona jest średnia załogi.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...