Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy uruchomieniu Wiedźmina.

Maja123987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam problem z grą Wiedźmin (Edycja Rozszerzona) na komputerze Windows 7. Kupiłam grę i zainstalowałam. Wszystko pięknie, aż do momentu próby uruchomienia gry. Gdy uruchamiam grę wyskakuje mi okienko, na którym jest napisane:

''Uwaga: Minimalne wymagania sprzętowe nie zostały spełnione.''

O co chodzi?

Opublikowano

Hej.

Mam problem z grą Wiedźmin (Edycja Rozszerzona) na komputerze Windows 7. Kupiłam grę i zainstalowałam. Wszystko pięknie, aż do momentu próby uruchomienia gry. Gdy uruchamiam grę wyskakuje mi okienko, na którym jest napisane:

''Uwaga: Minimalne wymagania sprzętowe nie zostały spełnione.''

O co chodzi?

Twój komputer nie spełnia minimalnych wymagań sprzętowych do uruchomienia Wiedźmina.Czyli krótko mówiąc jest za słaby.

Opublikowano

No to tak kliknij prawym przyciskiem mysz na plik witcher.exe,Wybierz pole właściwości, I w polu 'element docelowy dopisz: –dontForceMinReqs

Z tego co wyczytałem to niektórym to pomogło,a innym nie no ale można spróbować.

Opublikowano

Podaj parametry komputera.

Mam go dopiero 2 miesiące, nie jest to możliwe..

Ma to się jak piernik do wiatraka. Komputer sprzed dwóch lat może być lepszy od komputera sprzed tygodnia.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zrobiłam to i nadal tak samo :/

Podaj parametry komputera. Procesor, pamięć RAM oraz rodzaj systemu znajdziesz tak:

Prawy przycisk myszy na "Komputer'' -> Właściwości

.. zaś kartę graficzną tak:

W tych właściwościach wyżej, wybierasz "Menedżer Urządzeń" -> Zakładka "Karty graficzne" ;)

Opublikowano

Procesor: Intel( R ) Pentium( R ) CPU B960 @ 2.20GHz 2,20 GHz

Pamięć RAM: 6,00 GB

Rodzaj systemu: 64-bitowy system

Karta graficzna: Intel( R ) HD Graphics Family

Opublikowano

Błąd mówi prawdę, nie spełniasz minimalnych wymagań gry. Zintegrowana karta graficzna nie pozwoli Ci na grę w nowsze tytuły. Jeśli masz pytania co w tym komputerze np. wymienić, zapraszam do działu komputery (dół forum) ;)

Opublikowano

A nie ma innego wyjścia poza kupieniem nowej karty ?

Nie spełniasz minimalnych wymagań gry, jak Ty kobieto chcesz to obejść. Nie ma innego wyjścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...