Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

90Cap# RulingOnline # Only Chinese# Coin System

Bobini

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem wczoraj pobrałem clienta i normalnie grałem na servie, dziś nagle coś mojemu antywirusowi odbiło i wykrywa w nim wirusa. Instalowałem na nowo lecz to nic nie dało, próbowałem też z zmianą antywirusa ale i to nic nie zmieniło. Jakieś porady?

Ps. Pobierałem też na nowo z oficjalniej strony jak i linku podanego w temacie. Teraz zauważyłem też ze wirusa nie wykrywa mi w plikach silka lecz w pliku c:/Windows/svchost.exe. Usunąłem ten plik, ponieważ przeczytałem w necie iż ten svchost to trojan, lecz gdy uruchomiłem silkroad on utworzył się na nowo

Opublikowano

Witam, mam problem wczoraj pobrałem clienta i normalnie grałem na servie, dziś nagle coś mojemu antywirusowi odbiło i wykrywa w nim wirusa. Instalowałem na nowo lecz to nic nie dało, próbowałem też z zmianą antywirusa ale i to nic nie zmieniło. Jakieś porady?

Ps. Pobierałem też na nowo z oficjalniej strony jak i linku podanego w temacie. Teraz zauważyłem też ze wirusa nie wykrywa mi w plikach silka lecz w pliku c:/Windows/svchost.exe. Usunąłem ten plik, ponieważ przeczytałem w necie iż ten svchost to trojan, lecz gdy uruchomiłem silkroad on utworzył się na nowo

mi w ogóle nie wykrywa wirusa, gram normalnie ;)

Opublikowano

ale w czym problem w tym że wykrywa i usuwa ci pliki gry czy tylko masz informacje a grasz normalnie jak tak to po prostu to zignoruj lub dodaj do wyjątków jak kto woli

Opublikowano

-80 Cap EU/CHN -Exp Rates : 30 -Sp Rates : 30 -Party Rates: 30 -Item Drop Rate : 0 -Others Item Drop Rate : 30 -Gold Drop Rate : 25 -Job Rate : 400x -Alchemy Rate : Increased chance of the plus value between 1~4 as 100%

Opublikowano

Co oni zrobili mieli zwiekszyc cap a zmniejszyli dziwna polityka I jeszcze reset wkurwili mnie troche odzywajcie sie w grze

NICK ELEWATORS

Opublikowano

Macie jakiś link do strony serwa i downloadu ?

Bo mi ta strona nie działa co podali na facebooku

@Ok już mam wszystko działa , tylko znowu ten download do dupy ;p a link z google nie działa mógłby ktoś od nowa na jakiś inny host wrzucić ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...