Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROBIMY BENGJER 2

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WYŚLIJ PW DO TYCH SUKINSYNÓW Z PIERWSZEGO POSTA, BO MI SIĘ NIE CHCE.

Z TEGO CO WIEM, TO TERMIN JEST DO KONCA MIESIACA, NIE?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Z TEGO CO WIEM, TO TERMIN JEST DO KONCA MIESIACA, NIE?

TERMIN CODZIENNIE JEST DO JUTRA. xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

WYŚLIJ PW DO TYCH SUKINSYNÓW Z PIERWSZEGO POSTA, BO MI SIĘ NIE CHCE.

Nie spinaj się tak dzieciaku od razu widać że masz IQ na poziomie wiadra węgla.

Opublikowano

Wjeżdżasz na niego bez powodu w ramach jakiej akcji? Odwet za RMCFa? Jemu już koledzy laskę zaraz po fakcie zrobili, Ty się spóźniłeś.

Trolling is a art.

Opublikowano

Dobra, odświeżać temat i jedziemy z tym koksem. Proponuję niech każdy nagra 8 wersów, aby nie było za długie i każdy się zmieścił. Jakieś dobre przejścia i jazda. Zapisuję się. ;-)

Opublikowano

Dobra, odświeżać temat i jedziemy z tym koksem. Proponuję niech każdy nagra 8 wersów, aby nie było za długie i każdy się zmieścił. Jakieś dobre przejścia i jazda. Zapisuję się. ;-)

Nie chcę żebyście się zapisywali, tylko ŻEBYŚCIE KURWA W KOŃCU NAGRALI TE JEBANE KILKA WERSÓW.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

PODBIJAM KURDE, DAWAĆ TE ZWROTKI, NIE ODPUSZCZĘ WAM KURWA.

Km5iG.png

Opublikowano

Wychodze na ring po to by cie zerznac, chce sie tu zabawic, i faja jebac mieką, Chcesz zostac twardowskim w latach czy chcesz se sprawdzian sprawdzic, jedna szacha moze to zalatwic, jeden dobry sprawdzian i ze smutem do taty, on zamieni sie w bestie jesli oblejesz egzamin, brutalna kara zero gadki, czyste solo, twoja matka nerwowo kiwa glowa, wszystkie zdjecia z polaka sa tu dzisiaj z toba, zaloz game i pokaz co potrafisz, masz dusze poety ktora musisz nakarmic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 3 osob masz nagrywke , okolo 30 osob jest zapisanych xD Troche dlugo to trwa, na ch*j sie ludzi zapisywali jak nic nie nagrywaja? Pewnie pozapominali juz o tym <_<

61093c6efb.png

Opublikowano

Aktualne to jeszcze jest?

Jak ktoś raczy kurwa wysłać zwrotkę to jak najbardziej.

Km5iG.png

Opublikowano

Niech spierdalają, już mi się nawet odechciało. Nazgłaszało się od chuja ludzi, a teraz nie ma kurwa komu nagrać.

Km5iG.png

Opublikowano

Niech spierdalają, już mi się nawet odechciało. Nazgłaszało się od chuja ludzi, a teraz nie ma kurwa komu nagrać.

Trzeba było rzucić hasło o plakietce to byś miał tłumy xD

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...