Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile zarabiacie na bocie

BaZyliszekK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,jestem ciekawy ile dziennie zarabiacie na bocie i na jakich mapach latacie,bo ja przez całą noc zbieram tylko 7k uri i 20 energi:(

A na czym bocisz, że tak mało?

Opublikowano

UU to malutko 7k za noc?...

Mi w ciagu 77 godzin bocenia zebrał 220k uridium wiec mysle ze jest ok, a nie mam jeszcze FE,

Na mapie 1-8 na godzine wyciagam 3,5k golcem Full speed na promerium.

na 1-2 wyciagalem max 2k słabiutko, ale wiecej GG zdobywalem.

Za nocke na 1-8 wczoraj zebrał mi 37k uri i mialem tylko 7 "dedów"

Opublikowano

Kbot

Chodziło mi bardziej o sposób bocenia.

Czy bocisz na boxach czy alienach..

Zakup leonova i na x-3 boć na słabych alienkach.

3,7k uri za noc.

Opublikowano

Boxy są mało opłacalne, ze względu na to że im dłużej zbierasz tym mniej. Kiedyś dało się 20k/h robić, teraz ledwo 5k/h z podwajaczami, itd.

Polecam Alieny lub Palladium.

Opublikowano

Ja gram na cz3 ( najlepszy serwer do bocenia xD ) zarabiam około 10 tys urki na godzinke i to na BOXACH o.O i to na mapie 4-2 na niewidce golec fs (boce na qbocie ;P ) taska mage wysłac ;p zero dedów więc jestem na plusie i z urką i z gg niedługo kupuje bo2 potem drugi hangar i aegis leci a potem może się skusze na peta i jakiś desing do gola ;D

Opublikowano

Ja gram na cz3 ( najlepszy serwer do bocenia xD ) zarabiam około 10 tys urki na godzinke i to na BOXACH o.O i to na mapie 4-2 na niewidce golec fs (boce na qbocie ;P ) taska mage wysłac ;p zero dedów więc jestem na plusie i z urką i z gg niedługo kupuje bo2 potem drugi hangar i aegis leci a potem może się skusze na peta i jakiś desing do gola ;D

No to sobie już nie pobocisz na qbocie ^_^ A co do tematu to bocę na palladium i co dwa dni mam wrota na bazie xD Więc niezły zarobek w uri+kredki+pd+poważka+różne fanty np lf4 z kappy czy też havock z zety.

Opublikowano

PL1 na alienkach all oprócz dev golcem z petem 8 k uri na godzine :)

A jakie ammo? czy podkręcone ? czy z ekstrasem na dmg? Dziwnie bo ja biję "super" leonkiem z x1+rakietki PLT2026 czy to na mapie x-3 czy x-4 wyciągam bez peta'a max 5000 urki na godzinę a sam pet raczej 3000 nie wyciągnie. Dodatkowo galce często padają a leonki takie jak mój nijak nie opłaca się bić więc wielu mnie omija

Opublikowano

A jakie ammo? czy podkręcone ? czy z ekstrasem na dmg? Dziwnie bo ja biję "super" leonkiem z x1+rakietki PLT2026 czy to na mapie x-3 czy x-4 wyciągam bez peta'a max 5000 urki na godzinę a sam pet raczej 3000 nie wyciągnie. Dodatkowo galce często padają a leonki takie jak mój nijak nie opłaca się bić więc wielu mnie omija

zawsze na podkrétka na wszystko sepromem tylko napedy promerium bije z x1 i rakietki tez za kredki :) pet zbieracz na 3 lvl i kilka protokolow radarowych. extras 10 % na dmg i juz :P
Opublikowano

Cześć,jestem ciekawy ile dziennie zarabiacie na bocie i na jakich mapach latacie,bo ja przez całą noc zbieram tylko 7k uri i 20 energi:(

8k-10k

x-3

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Powie ktoś wreszcie jakim sposobem wyciąga na x-3 lub x-4 dobrze ponad 6 tys urki na godzinę? Na PL3 jestem w ścisłej topce bocących na alienach i takich cudów nie ma :unsure: by bocić tak non stop bez podkrętki, lepszego ammo itd. tylko jaki to sens marnować to na bocie... a więc to tylko ściema !? Bot ma latać non-stop i to za free czyli ładowanie podkrętki, dmg itd nie ma sensu bo to starcza na moment a co dalej ?

Osobiście odradzam:

podkrętki - złotko lub seprom lepiej wywalić w kubiki ( bocąc i tak nam sie wyczerpie max po 2 godzinach i to transport z cytadelki )

lepsze ammo - bocimy tylko z x1 lepsze x2 lub od biedy x3 tylko na kubiki, x4 wiadomo do bicia ( zapasy lepszego ammo możemy całkowicie stracić po jednej nocy a gdy nam się skończy przestanie bić a co gorsza przejdzie z automatu do lepszego ammo albo jakiś idiota ustawi automatyczny zakup za urkę ), rakiety też tylko za kredki

dmg i inne ekstrasy - ekonomicznie bez sensu... na dzień bocenia wywalimy na samo dmg 30 tys. urki lub w kijam kredek na handlu a efekt z tego mizerny ( ekstrasy są opłacalne do walki i wtedy kasa nie gra roli :P )

Forum jest od tego by sobie pomagać :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...