Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherCraft[FB][SV][24/7]

Lyreco6090

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

no masz racje tylko dzieci nie sprawdzaja po profilach ile ktoś ma lat nom racja...

i opowiadaj bajek teraz kolorujesz na swoją stronę, śmieszny jesteś trudno się przyznać nie...

Opublikowano

no masz racje tylko dzieci nie sprawdzaja po profilach ile ktoś ma lat nom racja...

i opowiadaj bajek teraz kolorujesz na swoją stronę, śmieszny jesteś trudno się przyznać nie...

Sam jesteś smieszny. to co napisalem jest prawda

Pomocnik
Opublikowano

prawdą powidasz popatrzmy :

Wpierw bierzesz dzialke kogos potem piszesz ze twoja

dostaje dzialke ok ide pozbierac surki wracam po niecalej godzinie moze 40 min, stoi na niej wielki dom i jestem zdziwiony moge go burzyc itd... ale nieruszam pytam sie administracji/technika o co z tym chodzi po 10 min jak mnie ignorowano nic nie odpisali, zjawil sie modek zalkiem spoko gosciu i od niego dowiedzialem sie ze ta dzialka jest od teraz dzialka "budowniczego" przydzielono mi nową dzialke i ....

pozniej wyzywasz administracje cala

ta spoko znajdź mi w rozmowie jedno słowo typu "jesteś szm*atą/ku*wą itd"

itemy same znikaja po minucie automatyczne przez pluginy nie odp za to

zostałem zabity przez admina na swojej dzialce i znikl mi eq... chcialem zeby oddali wytlumaczyli to to mnie wyciszyli...

nie odpowiadasz za pluginy ? to po co je wgrywasz jak je nie ogarniasz pozdro...

jak masz problemy to nie komentuj wszystkiego co się dzieje na serwie !!

każdy ma jakieś problemy, ale nie odzwierciedlam ich na kimś a zwłaszcza na servie minecrafta, bez przesady...

Opublikowano

prawdą powidasz popatrzmy :

Wpierw bierzesz dzialke kogos potem piszesz ze twoja

dostaje dzialke ok ide pozbierac surki wracam po niecalej godzinie moze 40 min, stoi na niej wielki dom i jestem zdziwiony moge go burzyc itd... ale nieruszam pytam sie administracji/technika o co z tym chodzi po 10 min jak mnie ignorowano nic nie odpisali, zjawil sie modek zalkiem spoko gosciu i od niego dowiedzialem sie ze ta dzialka jest od teraz dzialka "budowniczego" przydzielono mi nową dzialke i ....

pozniej wyzywasz administracje cala

ta spoko znajdź mi w rozmowie jedno słowo typu "jesteś szm*atą/ku*wą itd"

itemy same znikaja po minucie automatyczne przez pluginy nie odp za to

zostałem zabity przez admina na swojej dzialce i znikl mi eq... chcialem zeby oddali wytlumaczyli to to mnie wyciszyli...

nie odpowiadasz za pluginy ? to po co je wgrywasz jak je nie ogarniasz pozdro...

jak masz problemy to nie komentuj wszystkiego co się dzieje na serwie !!

każdy ma jakieś problemy, ale nie odzwierciedlam ich na kimś a zwłaszcza na servie minecrafta, bez przesady...

Po pierwsze ciebie nie zabilem tylko jakis mod wiec do nich pisz.

Po drugie Działki nie dawałem tylko ktos Budowniczych/Moderator

Po trzecie nie moja wina ze wybrałeś zajęta dzialke

Po 4 działka zmieniona na pusta z zgodnie regulaminiem adminiow

5 jak coś ci nie pasuje nie graj na serwerach Minecraft koniec. zamykam rozmowe z toba.

Pomocnik
Opublikowano

Widzę że wszystko lubisz kolorować... no ale nic ja będę się tylko śmiał z tych którzy też zostaną niesłusznie posądzeni itd...

Opublikowano

Widzę że wszystko lubisz kolorować... no ale nic ja będę się tylko śmiał z tych którzy też zostaną niesłusznie posądzeni itd...

Weź się ogranij szkoda słów na Ciebie

Opublikowano

NIE POLEKCAM

CHLOPIE JAK COS NIE PODOWA NIE MUSISZ TU GRAC KONIEC KROPKA, odwal sie od tego tematu sam wyzywasz na serwie teraz do tematu sie przywaliles wiec jestes jakis nie normalny i szkoda slow na takie dziecko nie ograniete !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...