Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Hempgrumt2[pl][hamachi]

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh gm to niezly noobek . mowie

ej GM chcesz hwanga , a on skad masz , mowie dam ci ale wyrzuc syrka i dowiedz swojej odwagi:

wyrzucil to ja hyc szybko i mam syrka , pozniej mowi dawaj hwanga , ja mowie tak ale musisz przejsc 2 test

wyrzuc stalke , i wyrzucil to juz mam syrka i stalke a on dawaj hwanga a ja mu mowie

ze nawet jakbym mial to bym nie dal bo sie nie da tym handlowac

hahaha ale noobek ;]

Opublikowano

Jestem w tym momencie w TOP 1 ;] 65lvl ^^ Jutro planuje wbić około 80lvl ;];]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@up nie napisał normalnie tylko bardzo trudno ;p to nie znaczy ze normalnie ;PP

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ile Ty tych serwerow jeszcze zrobisz... przeciez kazdy traci czas zeby grac a Ty po tygodniu wylaczasz serwer robisz nowy to nie fair moim zdaniem... nie polecam zaraz znow pewnie padnie

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

Server bardzo fajny właśnie wbiłem 71 lvl :>

Bardzo fajnie zrobiony bo KU są za 500k a nie po 1k jak na każdym :>

nie ma magicznych metali tylko zwoje .

server miód :>

2vtoz2w.jpg

Opublikowano
heheh gm to niezly noobek . mowie

ej GM chcesz hwanga , a on skad masz , mowie dam ci ale wyrzuc syrka i dowiedz swojej odwagi:

wyrzucil to ja hyc szybko i mam syrka , pozniej mowi dawaj hwanga , ja mowie tak ale musisz przejsc 2 test

wyrzuc stalke , i wyrzucil to juz mam syrka i stalke a on dawaj hwanga a ja mu mowie

ze nawet jakbym mial to bym nie dal bo sie nie da tym handlowac

hahaha ale noobek ;]

Ahaha jaki koleś, dobry jesteś piszesz ten tekst w każdej reklamie serwera, szkoda mi Ciebie...

Przeoraszam za spam.

Ile Ty tych serwerow jeszcze zrobisz... przeciez kazdy traci czas zeby grac a Ty po tygodniu wylaczasz serwer robisz nowy to nie fair moim zdaniem... nie polecam zaraz znow pewnie padnie

Tylko zauważ, że były ze 3 "beta" ale tylko nowe sieci, stare konta działały... to czego Ty w ogóle chcesz?

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

@up

nie ma lagow?! wczoraj ich nie bylo a dzis sa w chuj ;/

Opublikowano

Niestety nie da się wbić na reje ;(

corsaopc01.jpgNet

Post 20[x]

Post 40 [x]

Post 60 [x]

Post 80 [x]

Post 100 [x]

Post 120 [ ]

OMFG już 30%....

Opublikowano

@UP

Masz napisane w pierwszym poście -.-

@JolZiom

Jesteś na Hamachi?

@Topic

Więcej sieci nie będzie?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...