Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftomania Freebuild Mapka

grzesieli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem server Fb lecz niemam do niej mapki i mam prożbę żeby ktoś zrobił mi mapke na server.

Co ma się na mapie znaleść:

Duże 2 miasta wymiary 200x200 ,działki dla graczy 15x15,

dla Vip 30x30 a dla Svip 60x60 działki powionny byc niezablisko działek graczy tak żeby można było ustawic warp działki vip,na mapie ma sie znaleść duży i fajny spawn na środku miasto,AdmiShop ale nie na spawnie tylko w odzcielnym budynku np.Tesco czy coś,na mapie ma być też Duża świnka z jedzeniem,Tatak duży fajna kopalnia,jakieś budowle fajne,posągi fajne napisy z wełny i logo server Craftomania Freebuild też z wełny,Mobarena i arena pvp dla graczy,fajny kościuł,jakiś ratusz,

budynek spawn musi byc conajmniej 3 piętrowy ale nie kwatratowy tylko jakiś fajny i żeby było piętro - na potrale takie jak do piekla do endu,w 2 mieście ma być spawn ale nie zaduży jakis mały skromny działki dla vip i svip jakies fajne budynki itp... mozna dożucić cos od siebię

Osoba która zrobił fajną mape może dostać HeadAdmina na moim serwerze to niejest konkurs tylko proźba

i dożucam konto premium nick dawid1270

Wysylajcie pare ss mapek i link download

Opublikowano

Hmmm dość ciekawe że nie masz mapy ale już serwer stawiasz.

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano

Dobra daje HeadAdmina! bedzie?

Kolego.. Wątpię, aby ktoś Ci zrobił taki duży projekt. Zbyt słaba nagroda, aby podjąć się takiemu wyzwaniu ;)

Daje HeadAdmina

Kolego.. Wątpię, aby ktoś Ci zrobił taki duży projekt. Zbyt słaba nagroda, aby podjąć się takiemu wyzwaniu ;)

Skusił byś się na podjęcie tego wyzwania ?

Hmmm dość ciekawe że nie masz mapy ale już serwer stawiasz.

Skusił byś się na podjęcie wyzwania ? daje HeadAdmina
Opublikowano

Buahahahaha.

Ja Ci zrobie bardzo chetnie.:)

45zl przelewem. :)

Pozdrawiam.

PS. Mam nadzieje ze wyczules ironie. Nikt Ci tego nie zrobi. Jestes glupi jesli sadzisz ze ktos za H@ to zrobi...

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Opublikowano

Buahahahaha.

Ja Ci zrobie bardzo chetnie. :)

45zl przelewem. :)

Pozdrawiam.

PS. Mam nadzieje ze wyczules ironie. Nikt Ci tego nie zrobi. Jestes glupi jesli sadzisz ze ktos za H@ to zrobi...

Jeżeli zazdrościsz że mam server to prosze i jesli kots niechce co niech niepomaga mam juz osoba ktora mito zrobi jak niechce ktos HeadAdmina to co mnie to
Opublikowano

Jeżeli zazdrościsz że mam server to prosze i jesli kots niechce co niech niepomaga mam juz osoba ktora mito zrobi jak niechce ktos HeadAdmina to co mnie to

hmm nie jesteś jedyną osobą która ma tutaj serwer, piszę grę muliplayer na telefony i akurat mam takie maszyny że mógłbym na nich postawić na spokojnie z 20 twoich serwerów... A wyzwania nie podejmę bo mam własne kłopoty na głowie. No i chyba każda osoba która jest tak impulsywna i tak kaleczy język jak ty powinna sobie odpuścić serwer bo może się szybko wiek wydać.

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Opublikowano

Warto opłaca się za zrobienie dla mnie mapki na góże opis dostaniesz Konto premium do mc i headadmina na servie

Jeżeli zainteresowany to pisz

Opublikowano

hahahaha, a potem się obudzisz i przypomnisz sobie że ani Heada ani premium nie dostaniesz... weź się obudź dzieciaku...

Opublikowano

hahahaha, a potem się obudzisz i przypomnisz sobie że ani Heada ani premium nie dostaniesz... weź się obudź dzieciaku...

Ta ogarnij to się ty dzieciaku.pozdro cie ziom
Opublikowano

Cicho bo za niedługo temat będzie do zgłoszenia, tylko spamicie. Koledzy którzy się wypowiedzieli, jeżeli nie pomożecie to nie widzę sensu przebywania waszej osoby w tym temacie. Co to topicu, to poszukaj już gotowych mapek. Ja ci jedną polecę wpisz w google miasto sonica. Bardzo fajna mapka, myślę, że ci na razie wystarcza, może już tą mapkę znasz

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

Cicho bo za niedługo temat będzie do zgłoszenia, tylko spamicie. Koledzy którzy się wypowiedzieli, jeżeli nie pomożecie to nie widzę sensu przebywania waszej osoby w tym temacie. Co to topicu, to poszukaj już gotowych mapek. Ja ci jedną polecę wpisz w google miasto sonica. Bardzo fajna mapka, myślę, że ci na razie wystarcza, może już tą mapkę znasz

dzięki slyszalem o tej mapce

dzięki tobie mam mapke na server i pobiore sobie inne na zaś :)

Jeżeli ktoś chciałby zgarnoć konto premium do mc może zrobic mapke na moj server opis na góże

darekbizkit umiałbyś taką mapke zrobic jak w opisie ?

to dzięki wchodzicie na ten temat a niechcecie pomuc to po co tu wbijacie ?? niechcecie pomuc to was tu niema won

Opublikowano

Naprawdę ten temat zaraz zostanie zgłoszony administracji.. Robi się tutaj zbyt duży syf ;). Powiedz kolego w jaki sposób możesz nas nie oszukać? Ile % pewności będziemy mieć, że nas później nie oszukasz?

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...