Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przystanek Jezus

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Na wstępie mówię , jezeli jestes osobą nie wierzącą lub innej wiary mozesz odrazu stad wyjsc , albo poprostu czytac i nie hejtowac :).

Chcialbym dowiedziec sie o co w tym chodzi , wiem ze spotykaja sie tam ludzie itp ale o co tam chodzi wgle :) ?

Od ilu lat mozna sie tam dostac i pojechac ?

Za odpowiedzi lajki . Pozdrawiam .

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Tam sie zatrzymuje jezus i ci daje gify za free ;x

A tak na serio to spotykają sie tam katolicy ;x ;p

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@UP Spierdalaj . :)

Czekam na normalne odpowiedzi .

Jak ktos chce sobie robic jaja to do innych tez to mowie ;) .

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Tam sie zatrzymuje jezus i ci daje gify za free ;x

Kurwa, gość zadał normalne pytanie, a ty z jakąś chujozą wyskakujesz. Ja, ateista, mówię ci wypierdalaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Właśnie pokazałaś poziom kultury tzw. "religijnych" ludzi a temat założyłeś pewnie żeby trolować

Jak nie umiesz trolla rozpoznać, to się nie odzywaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak pewnie wiesz odbywa się on przed przystankiem woodstock. Jest to impreza katolicka, dużo ksiezy z którymi można porozmawiać lub soe wyspowiadać... tyle wiem

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie przeginajcie. Nie każdy katolik jest bigotem (osoba ponadprzeciętnie religijna). A powiem Wam więcej - raz w życiu, za czasów gimnazjum, byłam na jakimś takim katolickim wyjeździe/spotkaniu/imprezie. No jak zwał tak zwał. I wcale nie latały mohery i nie nakłaniały do odmawiania różańca przy myciu zębów. ;o Czasami może być naprawdę wporządku, a ludzi, którzy całe dnie spędzają w kościołach i w ogóle - omijać szerokim łukiem po prostu. ;x

Tak, jestem ateistką. ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...