Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

Wentyl ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka za ile sprzedam takie konto na allegro?

Skiny: http://screenshu.com/static/uploads/temporary/rw/gv/00/nf5cxm.jpg

Champy: http://screenshu.com/static/uploads/temporary/27/n4/co/oa4lgd.jpg

3 strony run pod ADC, APC i offtank'a (movespeed quint)

Elo w S3 ok. 1200 niestety pierwsze 10 bonusowych meczy przejebalem, przez chwile mialem 800 elo .. i ledwo się wybiłem ..

Grałem na nim ponad rok z bratem, teraz pół roku sam ponieważ brat rozpoczął studia, a mi LoL po prostu się znudził.

d3eh5b.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jeżeli wciśniesz jakiemuś znajomemu, to za stówę poleci, na allegro więcej niż 50zł nie dostaniesz.

Opublikowano

Jeżeli wciśniesz jakiemuś znajomemu, to za stówę poleci, na allegro więcej niż 50zł nie dostaniesz.

A zaglądałeś na te Allegro że się wypowiadasz ? Konta za 70zł maja po 3 skiny i mniejsze elo i ja mu podałem racjonalną cenę za jaką ktoś mu kupi. Ale jak widać nawet kid lubi sobie pospamować swoją niewiedzą :mellow:

do6qfp.jpg

Opublikowano

A zaglądałeś na te Allegro że się wypowiadasz ? Konta za 70zł maja po 3 skiny i mniejsze elo i ja mu podałem racjonalną cenę za jaką ktoś mu kupi. Ale jak widać nawet kid lubi sobie pospamować swoją niewiedzą :mellow:

A widzisz żeby ktokolwiek takie konto kupował?

w83od2.jpg

Opublikowano

A widzisz żeby ktokolwiek takie konto kupował?

Takich kont oczywiście nikt nie kupi ale te konto jest warte tyle ile napisałem bo bardziej opłaca się kupić to konto z tymi skórkami etc. niż samemu kupić i wydać kilka stówek.

Wystaw na allegro z np. niech będzie 50zł na licytację i sam się przekonasz ile tak na prawdę dostaniesz za nie.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Wzorując się mniej więcej po cenach na allegro to po około 100 zł.

Troszkę to smutne jak się wydaje kilkaset złotych na skiny, a konto ledwo za 100zł pójdzie :'(

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Moze z 70zl wyciagniesz a jak po sasiedzku to nawet do 100

Jak chcesz wiecej to wbij lepsze elo

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Skiny wszystkie kupiłem w promocji prócz limitowanej fiory i katy, narazie trochę poczekam z wystawieniem na allegro, bo z czasem limitowane skiny będą bardziej porządane - droższe :] A przez ten czas może akurat komuś wcisne na realu :>

Dzięki za odpowiedzi

d3eh5b.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...