Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Diss] Pro kiki Junior vs nn49261111

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głosuję na kikiego. Tekst ewidentnie na wyższym poziomie, celne pancze i dobry temat przewodni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Szkoda sie wysilać nad dissem jak weźmiesz swoich cyber przyjaciół którzy bez czytania zagłosują na ciebie ;)

Leć we mnie że jestem pizdą ale twoi koledzy pokazali swój poziom postami wyżej ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To skoro ncyferki nie chce, to może ja bym wźiąl? Bo nienawidzę takiego stosunku do zmarłych osób, szacunek to szacunek ziom. ;)

harnaś jestem =)

Opublikowano

Szkoda sie wysilać nad dissem jak weźmiesz swoich cyber przyjaciół którzy bez czytania zagłosują na ciebie ;)

Leć we mnie że jestem pizdą ale twoi koledzy pokazali swój poziom postami wyżej ;)

Przyjmujesz cioto/pizdo czy nie?

BTW. ocnw.jpg

w83od2.jpg

Opublikowano

Możemy jakieś 2v2 w takim układzie?

Jak koledzy zagłosują najwyżej będzie widac jakie to sa przekupne pizdy

Opublikowano

Do ciebie problem pozerko mam, nie do twoich kumpli. Mam wyjebane czy wygram czy przegram, chcę Ci nawytykać psychofanie\

Bronić się kolegami, jak podstawówka...

BTW. ocnw.jpg

w83od2.jpg

Opublikowano

No, przekupił mnie tym, że jest moim kolegą. #butthurt

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja mam sprawę do niego, wydupisz 2x 16 swoje, a tamten tylko będzie patrzał.

Chcecie to robicie swoją własną bitwę, ja chcę mieć z nim, reszta wypad stąd.

Strach obleciał? Heh, ja pisze swoje on pisze swoje, proste, nie mam zamiaru za nikogo zwrotek pisać ;)

harnaś jestem =)

Opublikowano

Do ciebie problem pozerko mam, nie do twoich kumpli. Mam wyjebane czy wygram czy przegram, chcę Ci nawytykać psychofanie\

Bronić się kolegami, jak podstawówka...

BTW.

Jest problem bo ja mam problem do większości ludzi z takimi pojebanymi poglądami jak twoje łatwo znajdziesz kompana możesz wziąśc jednego z cyberkkolegów

Opublikowano

Pierdole jaki retard xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Strach obleciał? Heh, ja pisze swoje on pisze swoje, proste, nie mam zamiaru za nikogo zwrotek pisać ;)

Strach? Przed czym? Tym, że wolę jechać 1vs1 niż duo? Śmieszne.

Jest problem bo ja mam problem do większości ludzi z takimi pojebanymi poglądami jak twoje łatwo znajdziesz kompana możesz wziąśc jednego z cyberkkolegów

Jak masz do mnie problem to się bardzo dobrze składa, bo ja do Ciebie też.

Krótka piła, bierzesz czy nie?

ocnw.jpg

w83od2.jpg

Opublikowano

Nie siedze w disach ale biorę może to będzie dobra forma przekazu ;)

Może być wstawienie prac do 7 dni?Mam dużo do roboty w szkole.

Opublikowano

Nie siedze w disach ale biorę może to będzie dobra forma przekazu ;)

Może być wstawienie prac do 7 dni?Mam dużo do roboty w szkole.

Codziennie 2 linijki. Jak tyle będziesz nad nimi myślał, to może nawet coś sensownego wyjdzie.

Km5iG.png

Opublikowano

Śmieszne to ostatnio mówiłem twojej dziewczynie

To fajnie ze ja znasz bo ja jej nie kojarze : )

2h74a52.png

"Out on the streets, where I grew up"

Opublikowano

nie no kurwa, aż kliknę "o0besrwuj ten temat", bo jak widze jego teksty to kurwa ja pierdole xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...