Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam komputer z takimi parametrami:

-Windows 7 service pack 1

-4GB RAM DDR 3

-system 64 bit

-procesor : Intel ? Pentium ? CPU G620 2.60 GHZ

I niestety karta graficzna zintegrowana :/

Mam zamiar kupic jakas karte graficzna i chodzi mi szczegolnie o to zeby płynnie mi chodził cs 1.6 (serwery tak 32 osobowe)

Poniewaz teraz mam lagi (male ale da sie czasem odczuć)

To prosze poradzi mi ktos jaka karte najlepiej kupic i podesle link? Za kazda odpowiedz daje +

Na karte chce przeznaczyc nie wiecej niz 180 zl czy tyle starczy by gry typu cs 1.6 serwery dzialaly płynnie?

Opublikowano

Podaj nam swój budżet przeznaczony na nową kartę graficzną, bo teraz to można z fusów wróżyć.

A o PSU nie wspomniałeś..

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Edytowałem Post i napisałem 180 zł | zasilacz rated voltage 230

Opublikowano

Odkręć bok obudowy i przeczytaj co jest napisane na naklejce przyklejonej do zasilacza. Bez dokładnej nazwy i mocy zasilacza nic nie zrobimy. Jeśli nic nie ma na zasilaczu to znaczy, że jest no-name i trzeba go wymienić.

Opublikowano

\zmiana tego zasilacza to jext I-box najgorszy szit z mozliwych. Kup przynajmniej jakiegos Chiefteca/fortona uzywanego z allegor (okolo 400W) lub nowego aerocool 450 z sklepu

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Wymiana zasilacz będzie raczej potrzebna do nowego GPU. Przy takim budżecie będziesz się jeszcze musiał wstrzymać. Potem możesz zamówić używkę V3D 4850 (starczy nie tylko do CS-a)

Opublikowano

Ta karta to Shit i już ci napisał kolega ze zasilacz czarna lista i do wymiany bo jak kupisz nowa grafe to ci ja spali i pewnie nie tylko ja więc 180 to trochę mało na nowy zasilacz( około 50-70zl używany ) i dobra kartę podał byś tez na przelki wypadek jaka masz MOBO. I nie spam postami "proszę o pomoc to ważne" bo nie jesteś pępkiem świata jest jest to dużo wiecej userow którzy czekają na pomoc i nie spamia jak ty. Jesteś naprawdę niecierpliwy 14 min i nikt nie napisał odp to odrazu panika? Poczekaj trochę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...