Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Armanez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli gimbusy mnie obrażają od idiotów, noobów i mi ROZKAZUJĄ co JA mam zrobić, to będziecie tak traktowani. Kto się dostosowuje, ten nie jest przeze mnie karany. A więc gimbusie - jeśli masz zamiar bugować, obrażać, czitować, to źle trafiłeś. To jest serwer dla osób, które chcą sobie spokojnie pograć.

Nie czituje ty mnie pierwszy obraziles wiec widac admin klamie zaczol mnie pierwszy nazywac jak mu zaczelem mowic o przywroceniu broni palnej Nie wbijac Ziomy Żałosny serwer :( Szkoda czasu :(

Nie polecę byłem i aktualnie jest 6 osób serwer zaraz padnie !

Jest kilka gildii które jak wbije gracz campią na spawnie i nie dają dopuścić do rozwoju.

I próbują ciebie zabić.

Mod na bronie w pełni zablokowany tylko żeby była taka nazwa w spisie ....

Oraz oczywiście jest hultaj który wyzywa graczy !

I tu jest dowód że hultaj ma skłonność do wyzywania

Ziom co racja to racja uprzedżmy innych żeby nie tracili czasu jak my na taki gówniany serwer !!!!!!
Opublikowano

13 modów, ale jakich modów. :>

No i? Jak ktos nie ogarnia modów niech nie robi na nich serwa ... Głupiej paczki nie ogarniasz.

Co do powyższych opinii to nie zagram za cos takiego dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...