Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamemod

koni@dageronxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma. Musisz mieć op'a, bo inaczej nawet jakby Ci się udało, nie będzie to działało tak jak trzeba.

Opublikowano

nodus+fly :D i powiedz że masz gamemode

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

No ale ja chce właśnie się włamać na taki server...(przeżycie(nienawide gnojów))Poprostu chce sb dać gamemoda bez op'a.A gdzieś słyszałem że jest takie coś...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma rzeczy którę dały by ci tą opcję.

Jeśli podchodzisz do serwera od strony bugów/psychologicznej.

Musisz po prostu tak wkręcać aż ci sami dadzą :) Ja tak robiłem.

Opublikowano

Nie ma rzeczy którę dały by ci tą opcję.

Jeśli podchodzisz do serwera od strony bugów/psychologicznej.

Musisz po prostu tak wkręcać aż ci sami dadzą :) Ja tak robiłem.

Może i tak, ale prędzej bana zarobisz :) Przykro mi @top, ale nie ma takich cheatów.

8372383248.png
Opublikowano

Jest także opcja "podania na budowę". Piszesz podanie na coś, co zbudowane jest np. Tylko z diamond bloków i jeśli zaakceptują, przemycasz kilka bloczkow do skrzynki. Nie polecam jednak tego sposobu. Jest to sposób dla noobow. Nie jest to także trolling. Trolling musi śmieszyć innych.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

@Up facepalm >.<

Jedynym sposobem na uzyskanie opa czy gm na serwerze mp jest dostanie go komendą przez konsolę lub od innego administratora serwera. Ew. jeśli serwer nie posiada pluginu anticheat lub podobnego zabezpieczającego przed hackami to możesz ściągnąć nodusa, wtedy możesz latać itp. prawie jak gm :> Na sp możesz sobie włączyć tryb LAN i cheats on. W takiej sytuacji możesz wpisywać komendy takie jak /gm creative itp tak na poboczu informacja ;x

Opublikowano

Nie da się.

Jedyną opcją jest fizyczne włamanie się na maszynę na której stoi serwer, lub wysłanie wirusa.

Jednak sądząc po temacie jaki zakładasz zostaje ci tylko fizyczne włamanie się lub przekupienie admina/moda ;)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Raczej to nie jest możliwe.

Być może istnieje jakiś drobny bug w bukkicie, ale raczej szanse, że ktoś ci go udostępni za darmo, są marne.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...