Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2.pl Feniks - jagla12 i jego "zarobek"

Veloci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucam, aby mniej, że tak powiem "ogarnięci" gracze, grający na feniksie, nie dali sie nabrać na coś, co aczkolwiek jest bardzo starym sposobem, jednak jak widać, niektórzy jeszcze go stosują... No i oczywiście, aby pan występujący w filmie, nie miał tak łatwo.

7c365e5a0c13402b9c263cd170218268.0.gif

Opublikowano

Wrzucam, aby mniej, że tak powiem "ogarnięci" gracze, grający na feniksie, nie dali sie nabrać na coś, co aczkolwiek jest bardzo starym sposobem, jednak jak widać, niektórzy jeszcze go stosują... No i oczywiście, aby pan występujący w filmie, nie miał tak łatwo.

Dostał bana ;) ?

Ps.Kiedyś nabrali tak mojego kolege ;D ale jeszcze maja 1 sposob teraz boty. Logują się na konta poakzują ci eq +9 dają ci jakiś syf np.1000pż coś i mówia zebyś oddał i jak oddasz znowu ci coś dają słabego ty im oddajesz albo i nie. i potem chca od cb FMs Rib +9 i już nie oddadza :) miałeś tak kiedys?

Na Solarze tzw.FarFaN to robił ;)

Opublikowano

@up Bana raczej nie dostanie, wgl. raczej nie wyślę tego do supportu, bo to raczej nie podpada pod bana, poprawcie mnie, jeżeli się mylę. A co do tego drugiego sposobu, to jeszcze się nie spotkałem z takim czymś.

7c365e5a0c13402b9c263cd170218268.0.gif

Opublikowano

Przepiękna sytuacja mi się przypomina, jak typ tak okradał ostatnio kogoś, pokazuje, że wyrzuca ebo 9 na ziemie. Stałem akurat na m2bobie z autopickupem na range . nie musze mówić co się stało dalej? ;)

Możesz spróbować z nim tak samo, ale inne konto, znajdź go pokaż ze masz fms, on ci pokazuje eq wywala riba i jest twój :D Wtedy już mu się odechce ;D

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...