Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balmoras2

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hohoho wirtajcie moi drodzy wiadomo kiedy startuje Balmorka s2?

I czy to bęzie Hard? ciezej sie bedzie expilo niz na obecnej balmorce?

jakieś zmiany będą czy co?

Opublikowano

Chodziły ploty dawno temu, że niby 4fun, ale teeraz ostatnio coś słyszałem, że to ma być hard bardzo przybliżony do PL'a dużo trudniejszy od balmory, ale nigdy nie słyszałem, czy prace na tym trafią, do tego żadnej konkretnej informacji od bambuska nie było, a fubu gada dużo i nie wszystko można brać na poważnie

beztytuuacf.png

Opublikowano

Chodziły ploty dawno temu, że niby 4fun, ale teeraz ostatnio coś słyszałem, że to ma być hard bardzo przybliżony do PL'a dużo trudniejszy od balmory, ale nigdy nie słyszałem, czy prace na tym trafią, do tego żadnej konkretnej informacji od bambuska nie było, a fubu gada dużo i nie wszystko można brać na poważnie

Kurde przydałby się jakis nowy hard bo nie ma nic na rynk uciekawego ;D takie coś prawie jak PL z ratami może x3? to by było fajnie

A FuBu to jest naprawde dobry koleś... Jak opisywał event na balmorce to sam się dziwił co to tu robi i chwalil Bambus3ka czy jak on tam ma ze fajnie to wszystko ogarnął hahah to jest jakaś kpina Z tego co wiem na tym servie FuBu jest raz na 2 tygodnie aby nagrac filmik i nic tam nie robi ;D a boty latają sobie bezkarnie :0 Jakiś gracz niedawno pisał ze ma być w lutym Balmora s2 ale zadnego info nie m apotwierdzonego...

wiec poprostu nie wiem... FuBu Powiedział wogule kiedys na jakims filmie czy na forum publicznym ze ma wyjsc s2?

Opublikowano

Gdyby sam Bambus3k otworzył s2, to miałby znacznie lepszą renomę jak obecna balmora, bo tak naprawdę FuBu włożył w ten server tylko swoją reklamę i nic więcej, bo pomoc ograniczająca się tylko do TS jest marna, bo nie wszyscy lubią się przekrzykkiwać na TS, a ewidentnie osoby "liżące dupę" FuBu na ts zawsze były do przodu z wszystkimi informacjami i miały lepszą pomoc od innych ;) prosty przykład np. kiedy miała wejść zmiana w dc (znaczne zmniejszenie dropu) kilka osób na kilka dni przed wprowadzeniem tej zmiany całe dni biegało na DC i dropiło kamienie duchowe, kd+5, perły i zmianki, bo FuBu im powiedział oczywiście na Ts, a reszta servera nawet o tym nie wiedziała, a informacja była istotna, bo wiem to z własnego doświadczenia, bo sam osobiście to wykorzystałem dropiąc sobie na 3 postaci pełne kamieni duchowych i kd+5, które po wprowadzeniu zmiany dropu w dc skoczył znacznie z cenami np. przed zmiana kamienie duchowe sprzedawałem po 12kk, a po zmianach schodziły po 18kk cały magazyn w kilka minut. Dlatego uważam FuBu za osobę która niszczy niesamowitą pracę Bambuska.

I każdy powinien wiedzieć, że balmora to zasługa Bambuska, a nie jak większość myśli, że FuBu "zrobił" ten server. Dla mnie FuBu niszczy ten server, bo poza reklamą nie dał moim zdaniem nic temu serverowi

beztytuuacf.png

Opublikowano

Gdyby sam Bambus3k otworzył s2, to miałby znacznie lepszą renomę jak obecna balmora, bo tak naprawdę FuBu włożył w ten server tylko swoją reklamę i nic więcej, bo pomoc ograniczająca się tylko do TS jest marna, bo nie wszyscy lubią się przekrzykkiwać na TS, a ewidentnie osoby "liżące dupę" FuBu na ts zawsze były do przodu z wszystkimi informacjami i miały lepszą pomoc od innych ;) prosty przykład np. kiedy miała wejść zmiana w dc (znaczne zmniejszenie dropu) kilka osób na kilka dni przed wprowadzeniem tej zmiany całe dni biegało na DC i dropiło kamienie duchowe, kd+5, perły i zmianki, bo FuBu im powiedział oczywiście na Ts, a reszta servera nawet o tym nie wiedziała, a informacja była istotna, bo wiem to z własnego doświadczenia, bo sam osobiście to wykorzystałem dropiąc sobie na 3 postaci pełne kamieni duchowych i kd+5, które po wprowadzeniu zmiany dropu w dc skoczył znacznie z cenami np. przed zmiana kamienie duchowe sprzedawałem po 12kk, a po zmianach schodziły po 18kk cały magazyn w kilka minut. Dlatego uważam FuBu za osobę która niszczy niesamowitą pracę Bambuska.

I każdy powinien wiedzieć, że balmora to zasługa Bambuska, a nie jak większość myśli, że FuBu "zrobił" ten server. Dla mnie FuBu niszczy ten server, bo poza reklamą nie dał moim zdaniem nic temu serverowi

Zgadzam się z tym ale Czy wiadomo coś o tym czy będzie s2? bo jak już mówilem pewien gracz mówił mi ze ma w lutym wyjść

a jak próbowałem doszukać sie info to go nei znalazłem.

Opublikowano

Szczerze wątpię, żeby już w lutym wystartowało s2 :) FuBu jaki jest taki jest, ale nie był by taki głupi żeby nie dawać reklamy na dwa miesiące przed startem, ba nie dawać nawet konkretnej informacji o takim czymś, no chyba, że są tacy pewni ilości graczy, że nie mają zamiaru przygotowywać konkretnej "kampanii reklamowej" i zapowiedzą server na miesiąc przed startem, ale naprawdę wątpię w to, by start miał być w lutym, bardziej obstawiałbym wrzesień/październik tego roku

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ja słyszałem że start w lutym , nic więcej. Że będzie masa graczy na start- to wiadomo.

ale nie tylu co na start Balmora/Ravia, wiadomo co FuBu ostatnio też odp*******.

tcul.jpg

Opublikowano

ale nie tylu co na start Balmora/Ravia, wiadomo co FuBu ostatnio też odp*******.

Dlatego mimo, że napewno będzie to super server, to na nim nie zagram ze wzgledu na FuBu, bo dla niego to już tylko czysty zarobek i zbyt arogancki się zrobił do tego ta "polityka" podawania większości informacji na ts mnie również odpycha, bo ja jak i pewnie wielu nie lubię wchodzić na ts'a i słuchać wiecznych kłótni i spinek, albo krzyków niewyżytych ludzi no i oczywiście niektórzy wiedzą, że niektórzy co siedzieli cały czas z FuBu na ts mieli lepiej.

Wszystkie informacje powinny być podawane na forum, a ts powinien być dostępny tylko dla tych którzy mają jakiś problem, a nie jak jest teraz dla pogadanek o dupie maryni i wiecznych spinek.

Profesjonalizm to profesjonalizm niestety FuBu tego brakuje jak i powściągliwości ;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Exp będzie taki jak na pl'u - tak powiedział fubu i wszystko będzie trudniejsze do zdobycia. Start bodajże w lutym.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Exp będzie taki jak na pl'u - tak powiedział fubu i wszystko będzie trudniejsze do zdobycia. Start bodajże w lutym.

Niee wieeże w to :P to przeciez nikt tam nie zagra? bo poco sie tak męczyć?

Opublikowano

Podajecie jakieś informacje, to chociaż piszcie skąd je macie :)

Powiem wam tak.

Balmora będzie miała aż s3 dodatkowo z tego co mówił nam FuBu na Ts3.

Ma być serwer 2 w lutym dobry hard z nowościami jak na Becie pl'a. Tyle słyszałem.

Opublikowano

Niee wieeże w to :P to przeciez nikt tam nie zagra? bo poco sie tak męczyć?

Po to, że za te "męki" będziesz mógł mieć nagrodę w postaci zmianek, dodań bonu i innych przedmiotów, które na pl'u zdobędziesz wyłącznie z IS'a lub jakże rzadkich eventów które również w ostatnim czasie głównie opierają się na IS, także męki mękami, ale będziesz miał większy dostęp do niektórych przedmiotów, a znając pracę Bambuska, będzie to przemyślane i dopracowane

beztytuuacf.png

Specjalista
Opublikowano

To bd balmorka s2 o.O ale pewnie znów bd gm dawał eq tylko teraz z navi pożądne xD:D

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Pasjonat
Opublikowano

To bd balmorka s2 o.O ale pewnie znów bd gm dawał eq tylko teraz z navi pożądne xD:D

Widzisz, i tutaj mamy konsekwencje nielegalnej aborcji w naszym kraju.

Opublikowano

bedzie to 2/3x ciezsza stara balmora, startule w lutym.

wiesz to skad niby?jakis link do forum czy cos? czy po poprostu kolaga kolegi powiedzial?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...