Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Zestaw 2500 złotych Gry/B-OC/Monitor/Klawiatura/Mysz

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić komputer do gier. Mam 2500 złotych. Zestaw oprócz jednostki centralnej ma zawierać monitor, mysz i klawiaturę. Nie zamierzam robić OC procesora.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Masz chociaż dysk ze starego kompa ? Co do klawiatury i mychy, to do 50zł powinieneś się urobić w markecie, ja kupiłem moją klawę za 15zł i działa już ponad 3 lata bez zarzutu, gra się na niej tak samo, jak na wszystkich "pro gamer" za 200zł.

http://www.morele.ne...ry/info/BmRHr9/

Jeśli masz dysk, to można dołożyć te 20zł do 3470 (zawsze trochę wyższe taktowanie, nie ?), jeśli nie dasz rady wyłożyć tych 2700zł, to wystarczy zmienić na Sapphire Radeon 7770, na klawiaturę, mychę, dodatkowe 4GB RAM i 3470 powinno wtedy starczyć.

Opublikowano

@up

Kupować taki monitor z taką rozdzielczością w obecnych czasach jak za jakieś 70 złotych więcej kupi 21.5 cala w FHD? Proszę Cię...

Autorze z monitorem to by fajnie było jakbyś tak do 2800 dociągnął to by się fajny zestaw złożyło.

Opublikowano

Veloci prawda jest taka, że 21.5' jest gównem do FHD. Do takiego bardziej pasuję 1600x900, a nie 1920x1080. FHD to 23' i więcej.

Opublikowano

@Anoizm

Lepiej kupić FHD. Obraz będzie bardziej czysty. 1600:900 to są już monitory starszego typu (kto obecnie takie robi....) także za FHD przemawia też to, że będzie miał lepszą matrycę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...