Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.::SquareWorld::. [1.4.6/1.4.7] [HARDCORE/LIVE-MC] [DEDYK] [NO-PREMIUM] [WHITE-LIST] Typ Kwadratowa Masakra

eizOmeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjaxs.png

12112012501212.png

informacjeut.png

strzalka.gifAdres IP: 46.29.18.109:25087

( ZAPRASZAMY też na survival IP: 94.23.45.37:25095)

strzalka.gifTyp Serwera: Hardcore

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 25

strzalka.gifBiala Lista: Już nie

strzalka.gifNether: Tak

adminis.png

Właścicel: eizoYT

pluginy.png

AutoMessage, WorldEdit, NoCheatPlus, Ghard, Vault, Multiverse-Core, PermissionsEx, AutoSaveWorld, WorldGuard, Essentials, Essentia lsProtect, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, xAuth, AZRank, EssentialsChat

infr.png

SquareWorld (Hardcore) to serwer opierający się na Kwadratowej Masakrze ,lecz tu mogą dostać się wszyscy którzy napiszą podanie i zostaną przyjęci.Gdy wchodzisz zaczynasz grę na małej wysepce.

Aby zapisać się do gry musisz uzupełnić poniższy schemat(proszę pisać małymi literami):

Nick:

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick):

Premium:

Co sądzisz o swoim zachowaniu?:

Kupno ViP/SViP: Na Forum lub skype: Jasiek8765

Znalazłeś błąd? Masz jakiś problem? Coś Cię ciekawi? Pisz w temacie!

DARMOWE VIPY ! Zarejestruj się pod tym linkiem:

http://wygrajgry.pl/ref/182437 i weź udział w losownaiu VIP

Co daje VIP?: (Koszt miesięczny to SMS 12zł)-Rezerwacje Slota,-Kolorowy Nick,-5 żyć na start (1dzień + 1życie),-może

teleportować się do graczy za ich pozwoleniem /tpa-Miksturę natychmiastowego leczenia (x10)

ZAKAZ ZABIJANIA INNYCH GRACZY

ZAKAZ OKRADANIA INNYCH GRACZY

ZAKAZ PRZEKLINANIA

PAMIĘTAJ 1 DIAX = 1 ŻYCIE

MAPA:

20130105151122.png

Opublikowano

nick: dragonstar

wiek; 13 lat

skype;dragonstar03

No premium ale mam skin

zachowanie; Jestem ogarniety w minecraft ma doświadczenie nie kradne bo po co sam zdobęde staram nie trolowac chyba że ktoś zacznie

Opublikowano

Nick: HunterBright

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): Mam jedno i drugie, ale nie czuję potrzeby podawania nicku (po co to?)

Premium: Brak

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Zachowuję się adekwatnie do wieku. Jeżeli się dostanę, to ten serwer będzie pierwszym serwerem tego typu, na którym będę grał.

Opublikowano

nick:wiru98

Premium:tak

Co sądzisz o swoim zachowaniu:Jestem ogarnięty nie oszukuje nie kradnę lubie trollować ale gdy mnie ktoś strolluje na śmierć to mu się odpłacam śmiercią

Proszę

o dodanie mnie do wl

Opublikowano

Nick:mareczek02

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): Mam Skype : domek7772

Premium:Oczywiście ze Tak

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Jestem Ogarnięty . Umiem pomóc i nie griefuje .

Pozdrawiam

Yea Baybe

Opublikowano

Nick: Grzesior667

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick):Skype nie mam, a mój nick na TS3 to Grzesior667

Premium:Nie

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Jestem ogarnięty,nie wyzywam nikogo i przede wszystkim nie griefuje i nie używam chetów.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Dodani :

dragonstar

BonGuPL

HunterBright

Assasyn

Psychopata

PiszeKredki

MELOX (Ogar ortografie..)

wiru98

mareczek02

Grzesior667

Opublikowano

Nick:Bowi

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick):Skype MinecraftBowi

Premium:Narazie nie ale moze bede miał 4/5 stycznia

Co sądzisz o swoim zachowaniu?:Jestem ogarniety gram w minecraft od wersji 1.1

Opublikowano

Nick: MineLap

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): damianizo1 skype

Premium:nie gram na mineshafter

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Lubie budować chce pograć z kimś ogarniętym w budowlach:D

Opublikowano

Nick: Munioo

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): skype: mrhoxedpl Ts też mam

Premium: Tak posiadam premium

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Jest w miarę ogarnięte lubię budować i chcę pograć z ogarniętymi osobami

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nick:HaSaetTa

Premium:Jasne Ze Tak :DDDDDDDD

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Jestem Mily. Ale lubie trollowac. Bede sie staral ograniczac trollowanie :> Lubie KM wiec chce i grac Na serverach tego typu ktore sa pro mega :>

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Nick: pablopicasso441

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): skype ( pablo.pablo501 )

Premium: niemam ale zakupie

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: w jakim sesie? ja po prostu nie będę lamac zasad

Opublikowano

Nick: MysterCrash

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): Tak, mam nick taki jak w Minecraft'cie

Premium: Tak

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Nie jest tragicznie.

Opublikowano

Nick: KMTSzalony

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): Posiadam Team Speak'a

Premium: Brak.

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Niestety nie mi to oceniać, ale śmiało mogę twierdzić że nie jestem jakimś bezczelnym i aroganckim koleżką. ;-)

eyp5iyhb91hc0mho99uy.png
Opublikowano

powiedzcie mi jak moge sie zalogowac bo mam wrong password a jak napisze /register i 2 razy swoje haslo to pisze username alredy registered gram na mineshafter z góry thx:D

Opublikowano

Nick: Lex

Ts3 / Skype(Ts3 wyświetlane na serwerze / Masz? Podaj nick): Tak, tomasz.kowalski235

Premium: Tak

Co sądzisz o swoim zachowaniu?: Jestem ogarnięty jak na swój wiek i nie mam specjalnych odpałów umysłowych.

zu439g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...