Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać Dalej w Metka 2 Pl czy wymienic eq z Tiveri na innego metka .

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grać Dalej w Metka 2 Pl czy wymienic eq z Tiveri na innego metka . Będzie + i 5 za podanie na jakiego metka wymienie najszybciej i czy mi sie opłaca grać w metka pl od nowa .

Opublikowano

Jezeli ma sie oplacac to tylko solar s26. A na jaki serwer wymienisz najszybciej nie mam pojecia ale tylu metinowcow jest ze cos znajdziesz.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

jezeli pl to wymien na s26, a jezeli priv to ravia.eu

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Jeżeli masz mało, czasu to nie ma sensu zaczynać gry na PL'u, jeżeli już wymienisz eq to polecam na Balanti i Ravi.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Czasu na gre mam dużo moge zainwestować co miecha z 30-35zł na metka czy opłaca sie od 1 lvl zacząć na pl czy lepiej wymienic eq z tiveri za eq na ravi lub solarze ?? i tak to dostane cos za stalke +9 parte +9 z kd do pvp tarcze 2x do pvp budda sokoła +9 nimfa +9 na dt żalu 36sr do expa 2reka na 60lvl +8 fms 20um fms 18um i z 8 b ?? i biżuteria +9 .

Jeszcze jedna rzecz czy udało by mi sie wymienić konto woj 76 z eq do pvp / expa i sure 42 z eq na pvp . Oba postacie z bojowymi kupionymi w isie .

Odpisze ktoś??

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zaczął grę na PL. Może nie jest tak jak kiedyś ale gra się przyjemnie.

Jeszcze jedna rzecz czy udało by mi sie wymienić konto woj 76 z eq do pvp / expa i sure 42 z eq na pvp . Oba postacie z bojowymi kupionymi w isie .

Na pewno się uda. Informuj o tym na np. wołaczu w grze.

Opublikowano

Polecam Ci zamienić Tiverię za s26, bądź Balmorę... Ostatnio pokazano na Balantii, co się naprawdę tam dzieje, dlatego większość odeszła na inne serwery. :) Tiveria za Balmorę bardzo możliwe, z tym PL'em już mniej, ludzie cenią sobie EQ na s26.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

polecam s 26 wymieniaj jak chcesz jak ci sie znudziła tiveria too wymieniaj a jak nie to nie wymeniaj ale zeby cb nikt nie okradł :D

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...