Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nauczyciel Ma Prawo?

Doom_Radexpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ehh telefon?? ;X na Religi używałem, se grałem ale i tak nie dałem, ,,jak chciała mówi daj a ja spierdalaj(żart)" chciała fona to się uparłem mówiła daj albo do dyrektora a ja "NIE" to się odczepiła ;x

2. Nie pale nie popalam nie popalałem nawet nie wiem co palić, popalać ;x

userbarwb.png
Opublikowano

Zgłaszając się do szkoły jednoznacznie akceptujesz jej statut. Statut nie łamie prawa, bo jest też poniekąd aktem prawnym. Chociaż telefonu nigdy mi nie zabrali, w zależności od sytuacji, albo każą wyłączyć albo do końca lekcji oddać. Zdarzyły się przypadki, nie mnie, że telefon za bawienie się nim pomimo ostrzeżen był zabierany, ale moim zdaniem słusznie.

Gdzieś mam do tego dobry demot. Jak znajdę to wrzucę ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja ostatnio przywaliłem nauczycielce bo mi chciała telefon zabrać za to, że zadzwonili do mnie, że moja babcia jest w szpitalu..

a nauczycielka ma prawo jeśli jest tak w statucie szkoły

2gie pytanie... paliłem, rzuciłem nie zamierzam wracać

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ile razy kazali oddać telefon, i tak nie oddałem.. ;] Wystarczy, że powiesz do facetki "żeby ci dała na papierze gdzie jest zabronione noszenie telefonu" a ją zatka i powie wycisz go. ;]

Okazyjnie. ;]

Opublikowano

U nas w szkole mozna nosic telefon za zgada rodzicow o_0 hahaha

<lol2> i tak 3/4 mojej klasy nosi fona normlanie mozna grac a jak babka sapie to mowie wycisze go

a potem i tak se dalej gram.

W belgi gdy chodzilem do 3 klasy pamientam jak nauczycielka od chyba nederlanskiego mi zajebala karty You-Gi-Oh czy jakos tak xD nie oddala mi

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

u mnie do szkoly nie wolno nosic fonow ale i tak all nosza . dyra mowi zeby nienosic bo jak zgubimy to nie ich wina tylko nasza i takie tam pierdoly . na wfie pare razy fona mi zabral jak bawilem sie na lawce [2 miechy na lawie palec zlamany :D ] i powiedzial ze dostane warna i odda mi na koniec roku a po lekcji masz ten telefon i zeby mi sie to niepowtorzylo xDD i tak c lekcje .co do nauczycielki to zalezy jaka sie trafi na angolu kolezance fonik dzwonil 2x w tle "cicho" ewy farny ,all w smiech nauczycielka tez i nic na to a jakby jakas suka polonistka zauwazyla fona to PERM! masakra odrazu do dyrektorki .

PS:nie pale :huh:

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Nauczyciel ma prawo w zależności od statusu szkoły.Na lekcji,przerwie itp.Ale nie może Ci w nim grzebać i nie może ciebie przeszukać, może Cię ewn. poprosić o oddanie jeżeli nie oddasz nagane za nie wykonywanie poleceń nauczyciela(urzędnika państwowego).Chyba że masz 18 wtedy nie może Ci wziąć, bo co przyjdziesz i sam go odbierzesz?xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...