Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto zakupić?

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nieprzechodziłem ani 1 ani 2 zaczełem od 3 a tak mnie wkręciło że przeszedłem.Jak grasz i oglądasz każdy filmik w grze to będziesz wiedział oco chodzi.Polecam sam mam tą gre.A Teraz czekam na gta V

Opublikowano

Polecam! Trochę przechodziłem Ac 1 (Za trudne Nie umiem się dobrze skradać) ale w Ac 3 jest łatwiej i lepiej. Jak jestem u taty to mykam 10 godzin dziennie i tylko w Ac 3 :D

baner.png

Opublikowano

Gra warta poświęcenia uwagi.. ale zacznij od 1 części, poznasz techniki zabijania, walki potem II część, Brotherhood cię wciągnie i to bardzo :)

Jednak w Assassin's Creed III gram Non stopem , ta gra mi się nie znudzi, zakupić warto, ale uwaga... ona ma spore wymogi

Opublikowano

Zawsze się opłaca, choćby spróbować na własnej skórze :) Ja polecam.

Opublikowano

Jeżeli chcesz poznać całą historię, dlaczego Desmond jest tu, a nie tam i dlaczego gramy Connor'em a nie Ezio to radzę przejść grę od pierwszej części. Twórcy gry mnie zaskoczyli tworząc tak ogromną przestrzeń, która daje mnóstwo możliwości, ale.. Jest masa błędów, a w szczególności jeden to optymalizacja miasta Boston. Dosłownie każda lokalizacja płynie, wchodzisz do Bostonu i koniec. Osobiście polecam grę, bo jest warta uwagi.

Opublikowano

Przyznam się szczerzę, grałem tylko w AC I oraz AC III, bo w poprzednie części niestety nie miałem okazji pograć, AC III jest bardzo fajne, misje są spoko i nie powtarzają się za bardzo, fabuła nie jest zła, bitwy morskie są zawaliste. Trzeba również dodać, że muzyka z gry jest po prostu świetna, zawsze gdy słyszę w grze

soundtrack "Fight Club" daję się czasami zabić, przez to że chce go posłuchać jak najdłużej :). Jedyne co mnie denerwuje to to, że zabijanie przeciwników jest bardzo łatwe, sprowadza się do naciskania E, spacji oraz klikania LPM... Jak nauczysz się używać odpowiednich przycisków w odpowiednich momentach nawet 20-30+ przeciwników na raz nie będzie problemem. Jeszcze średnio mi się podobało to, że trzeba na początku grać Haythamem, no ale cóż poradzić. Ogółem gra jest warta kupna, bo po przejściu main questa, nadal można w gierkę pograć, pozabijać dla przyjemności.

2815676267.png

Opublikowano

@UP

Ale rozwinięta odpowiedź.

Nie polecam Assassin's Creed III jako 1/2/3 gry. Nie będziesz wiedział o co chodzi. Ja zacząłem od Brotherhood... jednak potem musiałem to nadrabiać. Grałem u kolegi w Assassin's Creed I (przeszedłem całą grę, byłem na wakacjach u niego). Oglądałem też filmy na Youtube, czytałem dużo o I i II i Revelations. Znam już mniej więcej kim była Lucy, co znaczą czerwone ślady przy Willi Auditore i wiele innych rzeczy.

Kup I (NIE REŻYSERSKĄ!) za 5zł na allegro (15zł z dostawą). Potem kup II za około 25-35zł, oczywiście też na Allegro. B i R są zbędne bo to samodzielne dodatki, jednak warto kupić B. Potem III i cieszyć się fabułą!

Opublikowano

Ac3 jest grą godną uwagi, nie będę pisać dlaczego, ponieważ up'y all napisały.. lecz jest to gra którą przejdziesz w 1 dzień, więc zastanów się czy warto kupować. Na Twoim miejscu ściągnąłbym z internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...