Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto zakupić?

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam jedno pytanie, czy ta gra jest warta zakupienia ?

Nie grałem w ac1,ac2,

Chodzi o to czy fajnie w to się gra.

Opublikowano

Zacznij grać od ac1, jak zaczniesz od ac3 to nie bedziesz wiedział o co chodzi ;].A ac3 warto kupić przeszedłem całą troche krótka jak dla mnie ;p ale zaj*bista.

Opublikowano

Super gra, warta swojej ceny. Nowy, ciekawy bohater (chociaż nie tylko nim mamy przyjemność grać) nowy klimat, kierowanie statkami. Z resztą sam zobacz, to GP:

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto.

Możesz toczyć bitwy morskie

Polowanie

Fabuła ciekawa

Sporo misji pobocznych

Umiejętności asasynów(mi.n. przebranie się twoich rekrutów za żołnierzy i związanie cb, wtedy możesz wchodzić na tereny strzeżone itd.)

Opublikowano

Jestem dopiero w 4 sekwencji i szału nie widzę. Jak narazie mam wrażenie że jednak AC:Revelations był lepszy. Zresztą ocenię, jak przejdę do końca.

76561198001815076.png
Opublikowano

Popieram @Up, na początku jak gra się jeszcze connorem w wersji dzieciaka nie jest zbytnio ciekawie ale potem już na prawdę jest spoko, osobiście wole ezia a już najbardziej altaira ale tak źle nie jest.

Nowicjusz
Opublikowano

Warto chociaz mi klimat indianskiego wojownika o wolnosc nie przypadl do gustu to ta gra ma spro do zaoferowania, a walki morskie - miodzio :)

Opublikowano

No i nic poza walkami morskimi niema ciekawego.

fabuła ssie pałe, jakby była wzięta z Coda i cofnięta o kilka wieków...

Polowanie, ssie pałe, lepsze Ubisoft pokazał w Far Cry 3 - bo jest po co polować. A tak to masz gówno z tego polowania.

Nie polecam, nie warto za to coś płacić.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

opłaca się, bo

świetna fabuła

sporo misji pobocznych w tym morskie

duża swoboda

zajebisty system walki

dobra ścieżka dzwiękowa

ale minusy to

jest pare błędów technicznych

ogólnie opyla sie kupić świetna gra Polecam

Opublikowano

Polecam kupić fajna gierka zaczełem od początku i do tej pory mam zaciesz mam nadzieje że wyprodukują jeszcze jakąś część :)

Procesor : Intel XEON E5-2670

RAM : Kingston HyperX DDR3 12288MB 1600 CL9 Triple

Karta Graficzna : Gigabyte ATI Radeon HD7950 3072MB DDR5 384bit

Zasilacz : Modecom Logic 500W

Opublikowano

Również bardzo polecam. Kupiłam i nie żałuję. Fabuła miód, grafika jeszcze lepsza. Podoba mi się system walk, misje sa ciekawe. Ja stoję na tej z uwolnieniem 3 wiezniow i nie mogę przejść. Ogolnie gra ma u mnie duży plus. Multiplayer ciekawy, ale jeszcze nie do końca ogarnęłam co tam trzeba robić.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Gra fajna, choć moim zdaniem w porównaniu do poprzednich części nie jest wybitna :> Osobiście wolę Brotherhood i Revelations.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Super gra! Polecam jest tam ekonomia, żegluga (Love :3), polowania, strzelanie z broni palnej, psy :D, gry planszowe, rekrutacja asasynów i jeszcze więcej :)

. . .

Opublikowano

Bardzo dobra gra, ale by lepiej ją ogarnąć lepiej zagrać w poprzednie części. Może początek tej części gry nie jest ciekawy, ale to dlatego, że to taki jakby samouczek, później jest o wiele lepiej i aż chce się grać. A co do polowania to chyba to prawda, kiepsko im wyszło.

EDIT.

W sumie to w porównaniu z innymi częściami faktycznie jest gorsza. Najlepsza to chyba była Assassin's Creed II, przynajmniej moim zdaniem.

Opublikowano

Grałem we wszystkie części Asassin's Creeda i powiem wam tyle, że według mnie AC III to jest niewypał, nie czuć tego klimatu ze wcześniejszych części gry.

1.Polowanie ssie,

2. Fabuła też ssie + to zakończenie łeb zmiażdzony...

3.Nowy system walki łot da fak, stary był o wiele lepszy,

4.Gra na PS3, na xboxie nie wiem klatkuje z 30fpsów, które powinny być stałe skacze do 23-25.

Ogółem gra niewypał i polecam ci zagrać w AC: II, AC: Brotherhood, AC: Revelations, fabuła Cie tak wciągnie, że nie odejdziesz od kompa.

Minus.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

TOPIC@ Nie kupuj AC3. Pierw AC1, AC2, Brotherhood, Revelations i na końcu AC3 LUB obejrzyj na yt poprzednie części.

Grałem we wszystkie części Asassin's Creeda i powiem wam tyle, że według mnie AC III to jest niewypał, nie czuć tego klimatu ze wcześniejszych części gry.
1.Polowanie ssie,
2. Fabuła też ssie + to zakończenie łeb zmiażdzony...
3.Nowy system walki łot da fak, stary był o wiele lepszy,
4.Gra na PS3, na xboxie nie wiem klatkuje z 30fpsów, które powinny być stałe skacze do 23-25.
Ogółem gra niewypał i polecam ci zagrać w AC: II, AC: Brotherhood, AC: Revelations, fabuła Cie tak wciągnie, że nie odejdziesz od kompa.

1. Dokładnie. Nigdy nie polowałem w tej części ale można to uznać za jakiś tam miły smaczek. Gdyby go tylko lepiej zrobili .. Z linką i hakiem to jest się koksem i nie trzeba już zastawiać pułapek.

2. Dokładnie ;P Wątek

Connora zjeba** do końca. Byłoby jak dla mnie o wiele lepiej gdyby przeszedł on na stronę Templariuszy.

3. Nie jest taki zły xD Jak dla mnie łatwiejszy niż poprzednie. Dodam ,że z przedmiotem "linka z hakiem" + szybkim mieczem pokona się każdego przeciwnika w parę sekund. Nawet tego co się dzielnie broni. Mianowicie najpierw wbija mu się hak w klatkę piersiową --> pociąga się go na ziemię i ostatecznie dobija szybko mieczem. Nie działa to oczywiście na

Haythamie ,bo wtedy Connor jest ranny i nie może używać linki z hakiem

.

4. Sry ale konsole ssą. Dawniej były lepsze ale jak dla mnie to tylko strata pieniędzy. Widzę w nich o wiele więcej minusów niż plusów i szczerze polecam wydać te parę tys (3,4,5) na nowy komputer i odpalać sobie AC3 w 10razy lepszych detalach niż na konsoli ,a nie męczyć się. No i AC3 na PC jest o wiele tańsze niż na konsole.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Olej poprzednie części, Assasins Creed 3 jest zarąbisty ;)

Fabuła? Jeśli ktoś przeszedł do końca to powinien wiedzieć że fabuła Connora może się trochę równać z tą z The Witcher. Tylko te przerywniki z Desmondem jakoś były zrobione "na odwal się", ani nie ciekawe.. Dla samej fabuły i gry Connorem warto kupić tę grę, jeszcze dochodzą walki na pięści, łuk, nowe bronie + takie dodatki jak misje ze statkiem, polowanie, chodzenie po drzewach i wspinanie się po skałach. Misje są ciekawe i różne, można nawet zarządzać swoimi finansami, wysyłać konwoje i "upiększać" swoją osadę. Ogólnie gra jest wyśmienita, bugów jest mało (unikać bliskiego kontaktu ze skałami, które są obok drzew, można się nieźle przyblokować) i jeszcze raz napiszę że warto kupić te grę.

challenger.png

Opublikowano

Witam !

Mam jedno pytanie, czy ta gra jest warta zakupienia ?

Nie grałem w ac1,ac2,

Chodzi o to czy fajnie w to się gra.

Osobiście grałem w Ac1,Ac2 Miałem pożyczone od kumpla a Ac3 Nie miał więc że gram mnie wciągnęła stwierdziłem że ją kupie i warto ale jeśli grałeś w poprzednie bo tak o to sobie pograć to raczej się nie opłaca ale to zależy od cb ;) .

Opublikowano

Grałem we wszystkie części AC3 , i także kupiłem AC3 wersję kolekcjonerską i się nie zawiodłem. Na prawdę warto kupić AC3 , single jest bardzo wciągający , chociaż krótki , no ale zawsze się można pobawić w multi . Polecam :)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Kupiłem przed premierą i uważam że nie warto.
Wcześniejsze części jakoś bardziej mi pasują.
Na AC3 jedynie muli uważam za fajną sprawę.

Pomogłem Daj Lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...