Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blue Legs czy Zaoan Legs na palka ?

Dzonzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dylemet. Od paru dni poluje na b legi na mojego palka. W markecie jest tylko 1 oferta od kilku dni i kosztuja one 21k, na trade pisze caly czas, ale nikt nie sella. Znalazłem Zaoan legi za 15.5k w markecie. Jest podany nick sprzedawcy więc może bym wytargował na jakieś 14.5k. Lepiej brać te legi czy nadal polować na b legi ? Mam teraz 16lvl ale skilluje ostro i bd pacca kupował w tym tyg. prawdopodobnie i zacznę expić. Na razie biegam z plate legami. Czy może lepiej wbić 40 lvl i iść na questa na b legi ?

Czemu teraz sa takie drogi i rzadkie b legi ?

Opublikowano

Moim zdaniem bardziej opłaci się wziąśc zao legi, lecz jeśli zależy Ci na trochę większym capie weź blue :)

Opublikowano

Witam

Mam dylemet. Od paru dni poluje na b legi na mojego palka. W markecie jest tylko 1 oferta od kilku dni i kosztuja one 21k, na trade pisze caly czas, ale nikt nie sella. Znalazłem Zaoan legi za 15.5k w markecie. Jest podany nick sprzedawcy więc może bym wytargował na jakieś 14.5k. Lepiej brać te legi czy nadal polować na b legi ? Mam teraz 16lvl ale skilluje ostro i bd pacca kupował w tym tyg. prawdopodobnie i zacznę expić. Na razie biegam z plate legami. Czy może lepiej wbić 40 lvl i iść na questa na b legi ?

Czemu teraz sa takie drogi i rzadkie b legi ?

Zależy od expowiska, jednak bardziej uniwersalne są blue legi.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Ja do 100+ nosilem blue legi od 8mego ,niechcialo mi sie robic yalahara a inne legi dla rp sa poprostu nieoplacalne ,bo za ciezkie.

Poluj na blue ,albo ogarnij gdzies nawet do 18k i z glowy.

Opublikowano

Znalazłem znów zaoan legi. Ciągle się waham. Te 2% do obrony dają dużo ? To działa także na obrażenia magiczne ? Być może bd expił na dle, a one walą powyżej 100....

Opublikowano

Kupiłem wczoraj blue legi za 19k. Po pół godzinie koleś piszę na trade, że sprzeda za 16k ..... jak tu się nie wkurwić ? Cały tydzień pisałem o b legi i nic, a jak już kupiłem to od razu oferta jest ;/

No nic, 3k nie tak dużo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...