Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Co Co Lockerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak:

1.Czy za za odebranie czegoś sie płaci?? 100% free przychodzi ziomek podpisujesz i masz?

Zadaje te pytanie bo znalazlem ss z koszulka nie wiem dokładnie czy to cena ale jest napisane tak jakby 6$ z czymś:

To jest ukryta treść, proszę

2.Czy w Settings trzeba wpisać np.Śląsk czy Slask albo Łomża czy Lomza nazwisko tak samo ?

3.Czy kod pocztowy z kreska np. 11-111 czy 11111?

4.Mniej więcej po ile coś przychodzi???

5.Co ile są dostawy?

Thx za odpowiedzi

fs.png

Opublikowano

Mysle ze wszystko na poczatku jest wysylane do glownej poczty w wa-wie, pozniej dopiero na konkretny adres, a jak wpiszesz s zamiast ś too na pewno sie domyśla (tacy glupi chyba nie sa :))

Opublikowano

1.100% free.

Te 6 dolarów oni opłacają,za przesyłke.

2.Lepiej napisać z polskimi znakami.

3.Z myślnikiem.

4.Do 3-4 tygodni od zamówienia (spoza USA i Kanady).

5.Daty dostaw nie są publikowane (żeby było ciekawiej).Raz w miesiącu,czasami 2. (Dla z-listerów osobna dodatkowa).

The Great Legend...

U4558-1228754140.png

ubppoints.png
Opublikowano
Sry, że nie na temat, ale możecie się zalogować na Lockerz'a?

własnie o to chodzi ze dziś podobno dostawa(tak gadali na innym forum) temu nikt sie zalogowac nie moze u nich chyba dostawy u 6 a jak u nas kilka +h to u u nas 12 może ja tam czekam bo mam 200PTZ

fs.png

Opublikowano

topic powiem ci tak daruj sobie ta strone bo mi niby ta koszulke przysylaja juz z 1,5 miecha

i nadal jesj nie dostalem dla mnie to pic na wde wole sobie sam kupic to co chce

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
topic powiem ci tak daruj sobie ta strone bo mi niby ta koszulke przysylaja juz z 1,5 miecha

i nadal jesj nie dostalem dla mnie to pic na wde wole sobie sam kupic to co chce

ta ja głupiej koszulki nie mam zamiaru się domagać a poczekać to se moge bo kupić co chce to raczej nie moge...

fs.png

Opublikowano
Ehh kolejna dostawa a ja z poprzedniej jeszcze dirta 2 nie dostalem

he 3-4 tyg idze ktoś tu napisał może jeszcze troche poczekasz xD ja tam nadal zalogowac sie nie moge.w ciagu 1 miecha mozna 240ptz zdobyc jak jestes Z member ja tam juz jestem

fs.png